Łańcuch- Bashan 200
• Strona 1 z 1
Łańcuch- Bashan 200
Witam
Otóz ostatnio pourywały mi sie sruby przymocowaniu tylniej zębatki(po razkolejny). Jednak tym razem sruby wpadły pomiędzy zebatke a dyferencjał (czy co to jest) i straszne mi scharatoało ten dyferencjał. Dodam że sruby utkneły w zebatce i nie mogę ich wyjać.
Co teraz zrobić :
-jak wymontować zebatke żeby poprzewiercać te sruby?
- oraz jakie sruby kupić aby ich nie urywało?
Pozdrawiam
Otóz ostatnio pourywały mi sie sruby przymocowaniu tylniej zębatki(po razkolejny). Jednak tym razem sruby wpadły pomiędzy zebatke a dyferencjał (czy co to jest) i straszne mi scharatoało ten dyferencjał. Dodam że sruby utkneły w zebatce i nie mogę ich wyjać.
Co teraz zrobić :
-jak wymontować zebatke żeby poprzewiercać te sruby?
- oraz jakie sruby kupić aby ich nie urywało?
Pozdrawiam
- kamil09
- Świeżak
wrzuc fotke to sie cos pomyśli
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
OK już zrobiłem. Zaniosłem zębatke do szpeca który przewiercił wieksze dziury, wycentrował i dał twardzsze sruby
Natomiast teraz:
Straszne spada mi łancuch. Nie da sie jechac:( 1 m i łańcuch poza zębatką. Zauwazyłem że łancuch jest strasznie pogięty i przez to spada (chiński nie ma się co dziwić:/) I teraz jaki polecacie kupić łańcuch. Słyszałem że sa dobre z firmy DID ale są strasznie drogie. Czy znacie jakiś dobry łancuch nie urywajacy i nie krzywiący sie tak szybko za w miare przystępną cenę?
Pozdrawiam Serdecznie

Natomiast teraz:
Straszne spada mi łancuch. Nie da sie jechac:( 1 m i łańcuch poza zębatką. Zauwazyłem że łancuch jest strasznie pogięty i przez to spada (chiński nie ma się co dziwić:/) I teraz jaki polecacie kupić łańcuch. Słyszałem że sa dobre z firmy DID ale są strasznie drogie. Czy znacie jakiś dobry łancuch nie urywajacy i nie krzywiący sie tak szybko za w miare przystępną cenę?
Pozdrawiam Serdecznie
- kamil09
- Świeżak
niestety im drozszy łancuch tym wyzsza cena. jak nie stac cie na DIDa niestety ale musisz sie bujać na chinczykach. DID i tak robi dosc tanie łancuchy. popatrz jeszcze np RK łancuchy, czy CZ
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Oczywiscie cena wzrasta propocjonalnie do jakości.
Łańcuch już zamówiłem. Co o nim sądzicie?> http://allegro.pl/show_item.php?item=2162293623
Łańcuch już zamówiłem. Co o nim sądzicie?> http://allegro.pl/show_item.php?item=2162293623
- kamil09
- Świeżak
łancuch jak łąncuch, aby ilosc ogniw się zgadzała, did dobra jest firmą więc szybko się nie rozleci.
apropo, jeszcze raz nie zedytujesz postów, dostaniesz warna!
apropo, jeszcze raz nie zedytujesz postów, dostaniesz warna!
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1