Uniwersalna kurtka motocyklowa
• Strona 1 z 1
Uniwersalna kurtka motocyklowa
Koledzy co sądzicie o tej ofercie https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/se ... acket-0001 warto? Szukam nowej kurteczki sportowo-turystycznej, wygląda mi właśnie na taką. Nie jest to chyba typowo krótka kurtka? Miał ktoś z Was z nią styczność (chociaż przymierzał)? Każda opinia będzie dla mnie cenna. W sumie cena 620PLN wychodzi, ciężko dostać coś naprawdę dobrego bez przeceny u nas w kraju. W sumie mnie kusi coraz bardziej. Dostępny akurat czarny XXL ale akurat na mnie pasuje.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Zaryzykowałem i zakupiłem, znalazłem dużo pozytywnych opinii na zagranicznych forach. Pożyjemy zobaczymy, przecena 100 euro. W ostateczności gdyby okazała się niedopasowana to sprzedam w kraju. Jestem przeciwnikiem kupna czegokolwiek bez przymiarki (nasze sklepy nie posiadają tego modelu), ale kto nie ryzykuje...
Zdam relacjÄ™ jak przyjdzie.

-
Eh trochę porażka, dzisiaj dostałem taką wiadomość.
Dear Customer,
the wished article is no longer available. We cancel this order. Please look for other products in our online shop.
Please Attention that by credit card payment in the case of cancelation, your credit card will not be charged.
Thanks
FC-Moto.de Team
FC-Moto.de
Dear Customer,
the wished article is no longer available. We cancel this order. Please look for other products in our online shop.
Please Attention that by credit card payment in the case of cancelation, your credit card will not be charged.
Thanks
FC-Moto.de Team
FC-Moto.de
-
po 5 dniach wysyłają dopiero taką wiadomość ? Bo jak tak to słabe podejście do klienta, mogli już tą wiadomość ciut wcześniej wysłać.
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Kasy nie pobrali bo wybrałem płatność przy odbiorze, ja tam Niemcom nie ufam, nic im przed przyjściem paczki nie wyślę. Trochę wkurzające ponieważ na stronie od razu pokazuje Ci dostępność w magazynie, jeśli coś jest niedostępne to tego nie zamówisz bo podświetla na czerwono. Rozmiar XXL w kolorze czarnym w dniu mojego zamówienia był na stronie jako produkt dostępny, no ale cóż płakał nie będę. No ale muszę ruszyć odwłok po jakąś kurteczkę, pewnie wybiorę się do Defendera w Krakowie coś pooglądać.
-
Ja Ci odradzam płatność przy odbiorze. Tylko na tym stracisz, bo kurier bardzo niekorzystnie przeliczy Ci walutę. Tak było w moim przypadku. Płać z góry. W razie czego nie robią problemu ze zwrotem kasy. Temat fc-moto był wielokrotnie poruszany na forum.
-
bryk77 - Stały bywalec
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości