Co wybrać Fazer 1000 czy Hayabusa z 2000r. ?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
mam haye jezdzilem fazerem 1000 na gazniku i z tych dwoch bral bym fazera na gazniku w super stanie za to co ci zostanie doposaz go pod siebie amen
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Skąd u was biorą się takie dziwne stereotypy? Jakoś nie widziałem, by młodzi gniewni przesiedli się z r6/r1 na busy. Z drugiej strony ci "srebrzysto włosi" panowie jeżdżą Hayabusami, ale załadowanymi kuframi, więc chyba nie kupują szpeja do dowartościowania się hm? Najgorzej, gdy ktoś mówi o czymś, z czym nie miał styczności. Doprawdy zaiste. Dalej podtrzymuję zdanie, że przed zakupem obowiązkowa jest jazda, a potem wybór. Wiedza teoretyczna została autorowi przekazana, teraz pora na jego subiektywne odczucia.
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Dzięki koledzy za pomoc i przepraszam za moją nieobecność na forum, ale dowiedziałem się, że po raz kolejny zostanę tatą i jakoś tak nie miałem głowy do spraw związanych z moto. Z racji tego, że spodziewam się drugiego dzidziusia nie mogę przeznaczyć takiej gotówki na zakup motocykla. Postanowiłem, że tańszą alternatywą będzie Honda CBR 1000f. Teraz skupiam się na poszukiwaniach dobrego egzemplarza. Powodzonka
-
chudino - Świeżak
nie jezdzilem ani jednym ani drugim ale jedno jest pewne. Fazer to najbrzydszy motocykl yamahy
Wyglada jak srajacy kot (z calym szacunkiem dla uzytkownikow tego moto)
w starej busie zayebiscie mi sie podoba ten wielki niski zadupek.

w starej busie zayebiscie mi sie podoba ten wielki niski zadupek.
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
zxer napisał(a):Fazer to najbrzydszy motocykl yamahyWyglada jak srajacy kot
po raz kolejny stwierdzam, że każdy ma swój gust. Ja nie przepadam za plastikami i podobnymi im, ale jak dla mnie fazer 1000 jest jednym z najładniejszych maszynek na rynku. Bez względu na to gdzie jestem, zawsze zawieszę oko na fazerze. Swoją drogą nigdy nie miałem okazji nawet na nim siedzieć
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości