Prawo jazdy
• Strona 1 z 1
Prawo jazdy
Witam mam pytanie zdałem prawko i wszystko jest ok. Czeka mnie tylko odbiór nowego prawa w starostwie i tyle. Moje pytanie co jeśli będę śmigał na starym prawku tzn bez kategori A izostanę złapany? jakie są konsekwencje 50zł? za brak dokumentów czy coś więcej? Bo w bazie jako zdany i posiadający kategorie A na pewno jestem.
- ucizze
- Świeżak

Gratuluje i powodzenia
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
OK, wylej na glowe kubel zimnej wody i pomysl. 80 czy 120 PLN bedziesz musial zaplacic i tak i tak, no chyba ,ze cena wzrosnie bo raczej nie spadnie. Wiec masz dwie opcje:
a) Nie odbierasz prawka, zlapia cie wywalasz 50 PLN w bloto, i jeszcze musisz leciec szybko odebrac prawko
b) Odbierasz prawko i nie wywalasz 50 PLN a moze i wiecej bo jak trafisz na zwolennika karania to oprocz braku dokumentu zaraz znajdzie, zuzyta opone, cos ze swiatlem itd.
Twoj ruch, pomysl dwa razy czy warto.
a) Nie odbierasz prawka, zlapia cie wywalasz 50 PLN w bloto, i jeszcze musisz leciec szybko odebrac prawko
b) Odbierasz prawko i nie wywalasz 50 PLN a moze i wiecej bo jak trafisz na zwolennika karania to oprocz braku dokumentu zaraz znajdzie, zuzyta opone, cos ze swiatlem itd.
Twoj ruch, pomysl dwa razy czy warto.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość