Jaki kask do 700zł
• Strona 1 z 1
Jaki kask do 700zł
Drodzy forumowicze jak kask propnujecie do max 700zł. Myslalem o hjc hq1, co wy na to. Kask do sportowac, nekeda. Z gory dziekuje . Aha i uzywka odpada no chyba ze mnie przekonace.
- vuvu
- Świeżak
Używki nie kupuj. Może fg 15 (otwórz link)?
- freedek
- Świeżak
hjc hq1 to bardzo dobry pomysł. Jeżeli znajdziesz je w cenie do 700zł to myślę że warto brać.
Zobacz do tego jeszcz FG-15 również od hjc, tutaj masz wszystko bardzo ładnie opisane http://www.motogen.pl/laboratorium/test ... art54.html.
A po za tym to zobacz jeszcze sharka s900, bardzo ładne mają malowania i masz do tego blendę jeszcze.
AGV S4 SV
NOLAN N85
W którymś z tygodników motocyklowych był test kasków do 1000zł, poszukaj może gdzieś znajdziesz, na pewno będzie Ci pomocny
Zobacz do tego jeszcz FG-15 również od hjc, tutaj masz wszystko bardzo ładnie opisane http://www.motogen.pl/laboratorium/test ... art54.html.
A po za tym to zobacz jeszcze sharka s900, bardzo ładne mają malowania i masz do tego blendę jeszcze.
AGV S4 SV
NOLAN N85
W którymś z tygodników motocyklowych był test kasków do 1000zł, poszukaj może gdzieś znajdziesz, na pewno będzie Ci pomocny

how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Dla odmiany podrzucę: Caberg V2R- blenda się sprawdza, jeśli to dla kogoś argument 5* w testach Sharpa(pojęcia nie mam jak się do nich odnieść), szybka nie paruje, za to głośny niestety
O Nolanie dużo pozytywów krąży, HJC podobnie, o AGV sporo słyszałam o problemach z szybko rysującymi się szybkami...

O Nolanie dużo pozytywów krąży, HJC podobnie, o AGV sporo słyszałam o problemach z szybko rysującymi się szybkami...
- karola1443
- Świeżak
-
J E L I T O - Świeżak
Tylko poczytaj troche o tych AGV. Jedyną chyba taką rażącą wadą są u nich szybki- bardzo są podatne na rysowania. No ale druga- akcesoryjna szybka załatwia sprawę, więc należy się spodziewać że za jakiś czas bedziesz musiał dokupić drugą szybkę.
A i coś mi się obiło o uszy że kaski w macie ciężko jest doczyścić. Poszukaj na ten temat coś, może czegoś się dowiesz.
A i coś mi się obiło o uszy że kaski w macie ciężko jest doczyścić. Poszukaj na ten temat coś, może czegoś się dowiesz.
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
- karola1443
- Świeżak
ja to bym bral ten od jelita grubego cena zajebista i wyposażenie może za darmo lepsze przyswajanie witamin dorzuci
hi ha
wlasnie mialem kup teraz nacisnac a tu lipa juz ktos kupił JELITO cos nie napisal do doktorka

wlasnie mialem kup teraz nacisnac a tu lipa juz ktos kupił JELITO cos nie napisal do doktorka
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 12 gości