Chopper/cruiser do 600cc i mocnym silniku
• Strona 1 z 1
Chopper/cruiser do 600cc i mocnym silniku
Witam!
Jestem nowy na forum. Mam problem jak w temacie. Poszukuje motocykla tej klasy z solidnym wykonaniem i solidnym silnikiem. Zawsze podobała mi się Virago 535 jednak opinie nie są zbyt pochlebne co do jej wykonania i mocy... motocykl może maksymalnie kosztować około 15 tyś. Proszę o sugestie potwierdzone najlepiej jakimiś danymi technicznymi i opiniami.
Z góry dziękuje za odpowiedzi>
Jestem nowy na forum. Mam problem jak w temacie. Poszukuje motocykla tej klasy z solidnym wykonaniem i solidnym silnikiem. Zawsze podobała mi się Virago 535 jednak opinie nie są zbyt pochlebne co do jej wykonania i mocy... motocykl może maksymalnie kosztować około 15 tyś. Proszę o sugestie potwierdzone najlepiej jakimiś danymi technicznymi i opiniami.
Z góry dziękuje za odpowiedzi>
- RafaelloPL
- Świeżak
Cóz po prostu szukam naprawdę dobrego sprzętu jak na ten segment. To oczywiste ze nie oczekuje cudów jednak i w takim ustawieniu zapewne można coś wybrać co wystaje nad konkurencje.
- RafaelloPL
- Świeżak
RafaelloPL podaj swój wzrost i wagę (bardzo prawdopodobne, że to wykluczy Virago). Za 15k PLN możesz pokusić się o coś większego jak Intruder 800 czy też Shadow 750. Jesteś jednak pewny, że to klasa w którą celujesz? Czy to Twój pierwszy motocykl?
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości