[Honda CB 600F Hornet] Używane: Honda Hornet 600 vs. Yama
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Miałem 3 fazerki (FZS) po kolei Za każdym razem byłem coraz bardziej zadowolony. Mam 190cm wzrostu i na Hornecie cały czas jest wrażenie że jest za mały. FZS to jest naprawdę bardzo wygodny, na pewno wygodniejszy od Hornera i FZ6. Moim FZS zrobiłem 600km jednego dnia z predkosciami 140-180km/h i ku mojemu ogromnemu zdziwieniu, tyłek mnie nawet nie zaswędział;)<br><hr>Długi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeździłem fazerem 600 ostatnich 6 lat. Teraz kupiłem litra i mam do sprzedania tą 600 z 2002 roku, za 6300 myślę że cena adekwatna to stanu. Motocykl zadbany sprawny w 100%.wszystko zmieniane na czas. bartek0059@interia.pl<br><hr>jasny gwint
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam fazera od 2007 roku, a jest On z 2003 roku, Jak go kupowalem był po ślizgu sprowadzony, sprzet był naprawiony przez kupnem, wiec jezdzilem juz w miare naprawionym sprzetem, no i dziala, od 2007 roku do dzis zrobilem 12500 km, wiec na budziku mam 25500 km, z opisu tutaj wynika ze to nie mozliwe, co mam zrobic podkrecic zegar na 35-45 tysi to sie sprzeda? Czasem te opisy robią więcej złego niż dobrego, ludzie nie traktujcie tego tekstu jak wyroczni,
Pozdrawiam
PS jeździ sie super, bik jest bardzo fajny, 98 kuni to lepszy wynik w klasie 600 turysta , mi co prawda juz brakuje od pewnego czasu, no ale co poradzic, taki live, pozdrawiam<br><hr>Tomek
Pozdrawiam
PS jeździ sie super, bik jest bardzo fajny, 98 kuni to lepszy wynik w klasie 600 turysta , mi co prawda juz brakuje od pewnego czasu, no ale co poradzic, taki live, pozdrawiam<br><hr>Tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co ty piszesz?? jaki drugi bieg, pomyliłeś motocykle nie w fzs a yzf thundercat. jaki olej? mój ma niby 55kkm i nie dolewam nic od wymiany do wymiany. z reszta koledzy z forum jakoś tez nic o ty nie wspominają<br><hr>jackKomentatorzy napisał(a):W Fazerach lubi paść drugi bieg, jak i cała skrzynia się sypie, nie mniej jednak to super motocykl. Suzuki jak suzuki porządnia konstrukcja ale tak jak piszą napinacz lubi paść nie wiadomo kiedy bez wcześniejszych oznak. Yamasza też lubi olej za to Suzi nie przepada. Ogólnie Suzuki jest solidniejsze i porządnijesze ale nie grzeszy wyglądem i jakoś jej czegoś brakuje. Yamaha za to jest fajna ma ładny design.<br><hr>Damian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam! Czuje sie jak mlodziak pisząc o 600 ale ok nie pedzę za bardzo do przodu! po dwuch latach po wypadku teraz siadłem na dwa motory tzn posiadam! miedzy innymi właśnie fazerke! jestem mega zaskoczony ze kiedyś ominołem ten motocykl, kiedyś myślałem ze to wysoka chuda koza!! a Teraz widzę w jakim ja byłem błędzie! Fazerka dla mnie odkryta na nowo i jestem zadowolony jak małe dziecko z lizaka! super pozycja ładnie sie prowadzi w winklach i na kole skrzynia moze chodzi cieżko ale poza tym zero problemów ładnie wkreca sie na obroty nawet na 6 biegu! No i osłona!!! Hornet jest fajny ,ale brak owiewki masakra!!! Moja Fazi ma 75 tyś km mam już słabe krućce ssące ale wyeliminuje to niebawem! Polecam fazere !<br><hr>gixxer1300
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości