Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Mugen Shinden rusza na TT Zero
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Mugen Shinden rusza na TT Zero

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Mugen Shinden rusza na TT Zero

Postprzez Åšcigacz » 7/3/2012, 18:35

Dyskusja na temat: Mugen Shinden rusza na TT Zero
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mugen Shinden rusza na TT Zero
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/3/2012, 18:35

Taki motocykl nie ma "duszy" mnie to obrzydza i wkur***!!! Nie chce takich motocykli. Ani dzwięku ani biegi zmieniać nic. Bez sensu. Jak takie elektryczne gówna wejdą to bedzie chodziło tylko o dochamowania i tyle, a nie ta adrenalina kiedy zredukowac biegi......ah.<br><hr>emdzej
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2012, 00:12

Komentatorzy napisał(a):Taki motocykl nie ma "duszy" mnie to obrzydza i wkur***!!! Nie chce takich motocykli. Ani dzwięku ani biegi zmieniać nic. Bez sensu. Jak takie elektryczne gówna wejdą to bedzie chodziło tylko o dochamowania i tyle, a nie ta adrenalina kiedy zredukowac biegi......ah.<br><hr>emdzej<br>
mimo iż dźwięk ma jak słychać na filmiku, skrzynie raczej też musi to jak to widzę mam podobne odczucia.. :/ nie lubie to x100<br><hr>delosk8
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2012, 07:08

Komentatorzy napisał(a):Taki motocykl nie ma "duszy" mnie to obrzydza i wkur***!!! Nie chce takich motocykli. Ani dzwięku ani biegi zmieniać nic. Bez sensu. Jak takie elektryczne gówna wejdą to bedzie chodziło tylko o dochamowania i tyle, a nie ta adrenalina kiedy zredukowac biegi......ah.<br><hr>emdzej<br>
Komentatorzy napisał(a):mimo iż dźwięk ma jak słychać na filmiku, skrzynie raczej też musi to jak to widzę mam podobne odczucia.. :/ nie lubie to x100<br><hr>delosk8<br>
jak to mawiają Rosjanie: jesteście jeszcze mali i głupi. albo jak mawiają na śląsku: w d*** byliście i g.... widzieliście. <br><hr>XT
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2012, 08:54

Komentatorzy napisał(a):mimo iż dźwięk ma jak słychać na filmiku, skrzynie raczej też musi to jak to widzę mam podobne odczucia.. :/ nie lubie to x100<br><hr>delosk8<br>
Komentatorzy napisał(a):jak to mawiają Rosjanie: jesteście jeszcze mali i głupi. albo jak mawiają na śląsku: w d*** byliście i g.... widzieliście. <br><hr>XT<br>
co nie wiem nadal jak mialoby zmienic fakt, ze nie podoba nam sie idea pchania elektryki w motocykle, gdzie 50% przyjemnosci z jazdy, to ryk silnika.<br><hr>bailif
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości

na górê