Prostowane lagi Honda doradzcie
• Strona 1 z 1
Prostowane lagi Honda doradzcie
Witam nie wiem gdzie wstawic ten temat jak jest w zlym miejscu to przeniescie. A wiec moje pytanie polega na tym czy sprzedam moto z prostowanymi lagami mialem maly upadek i prostowalem je, da sie jezdzic ale kierownicy juz nie pusze jak trzymam mozna smigac bez problemu jest to honda cg 125 ccm z 98 roku bede ja sprzedawal poniewaz chce zajkupic cos innego i boje sie ze nie dam radu jej sprzedac przez te lagi.
-
Dyz!o91 - Świeżak
Dyz!o91 Nie ma bata że wyprostujesz te lagi tak by moto jechało prościutko po puszczeniu w czasie jazdy kierownicy, pozostaje tylko zakup albo używek w dobrym stanie albo nowe.
-
SuzukiMaster - Świeżak
Dokładnie... można jeszcze napisać do jakiejś konkretnej firmy posiadającej laserowe oprzyrządowanie do pomiarów i nastawiania lag, jednak koszty będą pewnie oscylowały między zakupem używek.

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
No rozumiem was ze nie wyprostuje idealnie i ze nie bedzie jechal prosto juz na tycg lagaj jak puszcze kierke ale jak bede chcial sprzedac to pewnie nei bedzie chetnych cena duzo w dol bedzie musiala isc co?
Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
Wspomnij o tym w ogłoszeniach, cenę jakąś przyzwoitą ustal i patrz, co sie będzie działo. W razie braku zainteresowania stopniowo obniżaj. No i pod żadnym pozorem nie ukrywaj tego faktu. Tak w ogóle to jak je prostowałeś?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Wspomnij o tym w ogłoszeniach, cenę jakąś przyzwoitą ustal i patrz, co sie będzie działo. W razie braku zainteresowania stopniowo obniżaj. No i pod żadnym pozorem nie ukrywaj tego faktu. Tak w ogóle to jak je prostowałeś?
No wspomne nie bede ukrywal bo bez sensu, jezdzic mozna ale juz nie puscisz kierki... prostowal mi taki moj "zloty raczka" na cieplo palnikiem dobrze mu to wyszlo no ale orginal to juz nie jest ;p na pierwszy rzut oka gdyby nie przypalony chrom to nie widac no ale tak czy siak nie ukryje tego.. nawet bym nie chcial wciskac zeby sie ktos zawiodl ;p
-
Dyz!o91 - Świeżak
Dyz!o91 I dobrze, bo jak byś to ukrył a ktoś kto by go nabył od ciebie doznał by w czasie jazdy zmęczenia metalu tych że prostowanych lag mógł byś mieć przez to nieprzyjemności i kogoś na sumieniu. A tak jak o wszystkim kupującego poinformujesz to na własne ryzyko będzie dzidował
Ja jak kupowałem bandziora to pierwsze co zrobiłem rozpędziłem się tak do 80km/h ostrożnie puściłem kiere i moto jechało równiutko prosto

Ja jak kupowałem bandziora to pierwsze co zrobiłem rozpędziłem się tak do 80km/h ostrożnie puściłem kiere i moto jechało równiutko prosto

-
SuzukiMaster - Świeżak
SuzukiMaster napisał(a):Dyz!o91 Nie ma bata że wyprostujesz te lagi tak by moto jechało prościutko po puszczeniu w czasie jazdy kierownicy, pozostaje tylko zakup albo używek w dobrym stanie albo nowe.
i tu sie mylisz kolego. Jak firma zna sie na rzeczy to bedzie jechal jak po sznurku. Mowie na swoim przykladzie
R1 rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
- oskaarek
- Świeżak
oskaarek napisał(a):SuzukiMaster napisał(a):Dyz!o91 Nie ma bata że wyprostujesz te lagi tak by moto jechało prościutko po puszczeniu w czasie jazdy kierownicy, pozostaje tylko zakup albo używek w dobrym stanie albo nowe.
i tu sie mylisz kolego. Jak firma zna sie na rzeczy to bedzie jechal jak po sznurku. Mowie na swoim przykladzie
Oczywiście że się da, ale ja mówiłem że on ich nie wyprostuje a nie że firma która się tym zajmuje mu to zrobi :> Lepiej kupić używkę w dobrym stanie niżeli bawić się w prostowanie .
-
SuzukiMaster - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 9 gości