kupno motocykla
• Strona 1 z 1
kupno motocykla
Witam.
Chcę kupić motor do jazdy po mieście . Myslałem nad banditem lub hornetem . Czy to dobry wybór ? Naukę rozpoczałem na mz250 więc myśle że to dobry wybór jak na początek . Jeśli nie to proszę o podanie jakiegoś innego sprzetu . Na całość mam w planie wydać 8-10 tys. Czy kupię coś za tą cenę ? Prosze o porady.
Pozdrawiam
Chcę kupić motor do jazdy po mieście . Myslałem nad banditem lub hornetem . Czy to dobry wybór ? Naukę rozpoczałem na mz250 więc myśle że to dobry wybór jak na początek . Jeśli nie to proszę o podanie jakiegoś innego sprzetu . Na całość mam w planie wydać 8-10 tys. Czy kupię coś za tą cenę ? Prosze o porady.
Pozdrawiam

- radzio9701
- Świeżak
Jeśli chodzi o cenę to kupisz i bandita i horneta, nie wiem na ile masz doświadczenie na tej MZ, ale mi z moim dość znikomym doświadczeniem z tych dwóch polecali bandita.
Swoją drogą bandity są nieco tańsze, więc kupisz nowszego i możesz znaleźć lepszy stan.
Swoją drogą bandity są nieco tańsze, więc kupisz nowszego i możesz znaleźć lepszy stan.
-
maciej.k - Świeżak
- radzio9701
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości