CBR 600 F2 Nie chce odpalić. Help My !!!
• Strona 1 z 1
CBR 600 F2 Nie chce odpalić. Help My !!!
Mam cbr 600 f2 '94r.
Jest po regulacjach zaworów, gaznikow. Pare dni temu wyjechalem z garazu na ssaniu, na zimnym silniku popuscilem ssanie, motor zgasl i od tej pory nie moge go odpalic.
Nie chce lapac jak krece, tylko strzella z tlumika (juz mi akumulator siadl od krecenia).
Myslalem ze zalalem bo postal troche na wyciagnietym ssaniu, ale po paru dniach prubowalem go odpalic i dalej nic.
O co kaman?? nie mam pojecia.
Pomozcie.
Jest po regulacjach zaworów, gaznikow. Pare dni temu wyjechalem z garazu na ssaniu, na zimnym silniku popuscilem ssanie, motor zgasl i od tej pory nie moge go odpalic.
Nie chce lapac jak krece, tylko strzella z tlumika (juz mi akumulator siadl od krecenia).
Myslalem ze zalalem bo postal troche na wyciagnietym ssaniu, ale po paru dniach prubowalem go odpalic i dalej nic.
O co kaman?? nie mam pojecia.
Pomozcie.
- andred83
- Świeżak
Panie kolego - ssanie w motocyklu sluzy do rozruchu silnika na postoju. Na tym sie nie jezdzi. Zalales prawdopodbnie swiece na tyle mocno, ze kilka dni odstawki nic nie da. Trzeba bedzie je wykrecic, przeczyscic i opalic nad palnikiem, a ostatecznie wymienic.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
to zalezy ile ma sie doswiadczenia i jakim mechanikiem sie jest. swiece to chyba nic trudnego. Nie wiem czy na przyklad czysciles kiedys gazniki - w porownaniu do swiec musialbys spedzic przy tym chyba tydzien w garazu
pozdrawiam

pozdrawiam
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości