Zobacz wÄ…tek - Szybka do Suomy Apex
NAS Analytics TAG

Szybka do Suomy Apex

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Szybka do Suomy Apex

Postprzez bartiSuomy » 22/2/2012, 13:03

Witam. Mam pytanie. Gdzie mógłbym dostać szybkę do kasku Suomy Apex w kolorze innym niż "przeźroczysty" ?
Szukałem na allegro , InterMotors , ale nie znalazłem. A nie chcę kupować na E-bayu , gdyż nie ufam zbytnio zagranicznym sklepom internetowym.
Co byście mi polecili ? A może zamiast szybki kupić folię koloryzującą ? > No ale w mojej szybce mam Antifoga i nie chce go zepsuć... :/ No chyba , że są jakieś folie zakładane na zewnętrzną część szybki... Pomóżcie mi :)
Z góry dzięki i pozdrawiam. LwG ! :)
bartiSuomy
Świeżak

Re: Szybka do Suomy Apex

Postprzez bryk77 » 22/2/2012, 13:14

bartiSuomy napisał(a):Szukałem na allegro , InterMotors , ale nie znalazłem. A nie chcę kupować na E-bayu , gdyż nie ufam zbytnio zagranicznym sklepom internetowym.

Nie rozumiem takiego podejścia do sprawy. Masz opinię kupujących każdego sprzedawcy i tym się kieruj. A Ci sprzedawcy na ebay (choćby uk) są często pewniejsi niż Ci na allegro...

Do wyboru do koloru...

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=suomy+visor&_sacat=0&_odkw=sumy+visor&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 (otwórz link)

TU (otwórz link) są szybki do kasków Suomy. Drogie, ale sprawdzony sklep.
bryk77
Stały bywalec

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê