Chopper / Cruiser do 5 tys. 250/500 Pierwsze moto
• Strona 1 z 1
Chopper / Cruiser do 5 tys. 250/500 Pierwsze moto
witam , zamierzam w przyszłym tygodniu kupić swój pierwszy motocykl, jak w temacie interesuje mnie Chopper / Cruiser
Doświadczenie zerowe (kurs .. )
25 lat , 180 , 75 kg
Motocykl ma służyć na kilku dniowe wypady jakieś 600 km raz na dwa - trzy tygodnie ( plecak,możliwy dodatkowy bagaż w postaci drugiego pasażera), jak i również do jazdy codziennej ( jakieś 10 - 20 km dziennie )
budżet to około 5 tysięcy , ubranie mam
Mam wypatrzone dwa modele Honda Shadow 500 oraz Honda Rebel 250
Byłem zdecydowany na Shadow ale ostanio zastanawiam się czy jest sens kupować odrazu 500 , nie posiadam kompletnie żadnego doświadczenia, tylko czy 250 na częste jeżdzenie oraz dłuższe wypady spełni moje wymagania ?
Nie interesuje mnie szybka jazda 80 - 100 km/h jest dla mnie w zupełności wystarczająca
Pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedź
Doświadczenie zerowe (kurs .. )
25 lat , 180 , 75 kg
Motocykl ma służyć na kilku dniowe wypady jakieś 600 km raz na dwa - trzy tygodnie ( plecak,możliwy dodatkowy bagaż w postaci drugiego pasażera), jak i również do jazdy codziennej ( jakieś 10 - 20 km dziennie )
budżet to około 5 tysięcy , ubranie mam
Mam wypatrzone dwa modele Honda Shadow 500 oraz Honda Rebel 250
Byłem zdecydowany na Shadow ale ostanio zastanawiam się czy jest sens kupować odrazu 500 , nie posiadam kompletnie żadnego doświadczenia, tylko czy 250 na częste jeżdzenie oraz dłuższe wypady spełni moje wymagania ?
Nie interesuje mnie szybka jazda 80 - 100 km/h jest dla mnie w zupełności wystarczająca
Pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedź
- martineden
- Świeżak
masz na myśli shadow vt500? Nie jest to jakiś demon mocy i nie ma sensu brać mniejszego nawet na pierwsze moto. Z tym, że jest stosunkowo niewielki rozmiarowo, jeśli ma to dla Ciebie znaczenie
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość