KTM EXC-F 250 2007 do oceny
• Strona 1 z 1
KTM EXC-F 250 2007 do oceny
Witam,
jutro śmigam na obejrzenie moto i czy widzicie coś podejrzanego bo ja akurat właśnie nie widzę i na co mam zwrócić uwagę przy tym modelu oczywiście poza podstawowymi sprawami? jakie bolączki miały silniki z tego roku ? no i ogólnie co o tym moto sądzicie?
http://allegro.pl/ktm-exc-f-250-cena-zi ... 53851.html
P.S lagi były malowanie czy takie są oryginalne?
jutro śmigam na obejrzenie moto i czy widzicie coś podejrzanego bo ja akurat właśnie nie widzę i na co mam zwrócić uwagę przy tym modelu oczywiście poza podstawowymi sprawami? jakie bolączki miały silniki z tego roku ? no i ogólnie co o tym moto sądzicie?

http://allegro.pl/ktm-exc-f-250-cena-zi ... 53851.html
P.S lagi były malowanie czy takie są oryginalne?
Dzesiu KTM EXC-F 250 2007
- Dzesiu10
- Bywalec
z tego co widze lagi nie malowane tylko naklejki sa na nich. ogólnie moto widac niezłe i cena niezła. jednak to chyba najgorsze katy jakie powstały ;D nie ma co od razu sobie och odpuszczac, po prostu nowo powstałe silniki miały kilka drobnych bolączek, np uszczelnienie wału które było wadliwe, i nie było odpowiedniego cisnienia do smarowania silnika. trzeba uważac na uszczelniacze wału itp. inna sprawa napinacze rozrządu mechaniczne - lepiej od razu zmienic na manualny.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no zobacze ten napinacz, mam Henio rozumieć że silniki lubiły się zacierać? jakie objawy są walniętych uszczelniaczy? da się te uszczelniacze wymienić na te bez wady żeby nie było się czym przejmować?
- Dzesiu10
- Bywalec
Ogolnie powiem Ci tak ! Jedz i kupuj, motor uzytkuje znajomy, jezdzilem z nim wiele razy.
Dba o niego jak nie jeden uzytkownik.
Nie masz sie o co martwic. Na ogloszeniu wszystko pisze, moge Ci jeszcze tutaj napisac ze wymienial ostatnio klocki, naped, nowa okleine itp.
Bodajże w Sierpniu mial rozbierany caly silnik.
Dba o niego jak nie jeden uzytkownik.
Nie masz sie o co martwic. Na ogloszeniu wszystko pisze, moge Ci jeszcze tutaj napisac ze wymienial ostatnio klocki, naped, nowa okleine itp.
Bodajże w Sierpniu mial rozbierany caly silnik.
Suzuki RMZ 250
-
matthew #3 - Świeżak
to mi akurat już sprzedający powiedział
po moto widać że zadbany zobaczymy jutro i czekam na odp o tych uszczelniaczach:)
A jak jeździłeś z nim wiele razy to miał jakieś problemy z tym ktm ?

A jak jeździłeś z nim wiele razy to miał jakieś problemy z tym ktm ?
- Dzesiu10
- Bywalec
No wlasnie : ) Motorek stoi w cieplym miejscu, nie bede tu slodzil bo jestem jego znajomym, ale polecam
Nie, zero problemow, sam mi dawal wskazowki jak moja Rmz ustawic itp.

Nie, zero problemow, sam mi dawal wskazowki jak moja Rmz ustawic itp.
Suzuki RMZ 250
-
matthew #3 - Świeżak
hmm niestety nie wiem czy da sie zgadnozować na słuch czy wyczucie ten uszczelniacz. tez nie slyszałem o przypadkach zatarcia. aczkolwiek przy każdym zaglądaniu do silnika jak sie zajrzy do tego uszczelniacza i wymieni to mysle że bezobsługowo mozna tym latać dłuuugo
w koncu to KTM 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
-
matthew #3 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości