Prawo ? a właściwie łamanie prawa :P
• Strona 1 z 1
Prawo ? a właściwie łamanie prawa :P
Mam pewne pytanko.Jeszcze nie mam prawka na motor, jeżdżę motorowerem
i interesuje mnie co mogłaby zrobic mi policja, gdybym jechał motocyklem zarejestrowanym, w pełni sprawnym, jednak nie posiadałbym prawa jazdy kat. A. Miał ktoś z was już taka przygode ?
Powiedzmy ze niebyłby to duzy motor np. mz 251, jakaś 500-tka

Powiedzmy ze niebyłby to duzy motor np. mz 251, jakaś 500-tka

- Hubertto
- Świeżak
To uczym pokory
obserwowalem te tematy badz bralem udzial ale nigdy nie uzyskalem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi .

Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
Moim zdaniem sad grodzki..osobiscie mialem taka sytuacje ze jechalem sobie moja honda nsr 125 po Warszawie i doszlo do kontroli.Prawka oczywiscie jeszcze nie mialem bo i skad (15lat) .Dostałem duuuuży opierdaltus od stróżów prawa ,nastepnie dlugi wykład co by było gdyby było itd,a potem kazali mi schować kluczyk do kieszeni i prowadzic moto
Pewnie miałem duży fart ,a trafiłem na spoko psów ,moimi jedynymi argumentami było to ze mam karte motorowerowa a co z tego wynika znam przepisy i umiem sie poruszać po mieście oraz to że nie było to jakieś monstrualne moto tylko 125ccm 

Kawasaki Zx 10R 2004r
-
Lumiere - VIP Ścigacz.pl
To miałeś szczęście
mnie ostatni gonili i nie wyglądali na przyjaznych więc uciekłem .

Life begins at 200 km/h

-
bmroczyk - Bywalec
Evil mowil ze za takie cos jest gwalt zbiorowy na komendzie. Tylko nie wiem czy on to slyszal czy tak z autopsji.
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
To wedlug teorii evil chetnie dam sie zatrzymac ...
Life begins at 200 km/h

-
bmroczyk - Bywalec
-
czarek. - Świeżak
stecarlos napisał(a):A na co ty byś chciał dostać pkt. karne; na czoło?
Pisze jak jest.. ja mam A+B takze mi to wisi. A tak apropo to jak jezdze 2 lata tak nie mialem ani jednej kontroli. Jedynie czasem pomachaja

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
MadboY napisał(a):stecarlos napisał(a):A na co ty byś chciał dostać pkt. karne; na czoło?
Pisze jak jest.. ja mam A+B takze mi to wisi. A tak apropo to jak jezdze 2 lata tak nie mialem ani jednej kontroli. Jedynie czasem pomachaja
pomachają lizakiem po czym znikają w lusterku z predkoscia 200 km/h czy mowisz o machaniu reką?

-
harry89 - Bywalec
harry89 napisał(a):MadboY napisał(a):stecarlos napisał(a):A na co ty byś chciał dostać pkt. karne; na czoło?
pomachają lizakiem po czym znikają w lusterku z predkoscia 200 km/h czy mowisz o machaniu reką?
Reka reka.. raz mialem akcje jeszcze na poczatku. Wystartowalem spod swiatel z 750iL i oczywiscie prowadzilem caly ten "wyscig" az do momentu gdy zobaczylem policje za lukiem. Mialem kolo 140 na 50tce a policjant pomachal mi reka a lizakiem sciagnal bete jadaca za mna

Jakby mi lizakiem pomachali to bym zjechal. Mysle ze skonczyloby sie na rozmowie hehe W kazdym razie nie naleze do tych co sie bawia w poscigi
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1