rozpoczęcie sezonu
Pojezdzilem. Troche za cieplo sie ubralem i mokry do domu wrocilem z goraca ale pojezdzilem. Zaporozec mial dzien dziecka. Najpierw go utaplalem w blocie a pozniej fundnalem mu karcher za 3 zyle
Skad we mnie tyle dobroci
Juz w przyszlym tygodniu sprobuje jakos ten scotoiler uruchomic. Wlasciciel mowil, ze po 3 tygodniach stania jakis wezyk trzeba napelnic od nowa bo nie zadziala. Jak sie to zrobi to juz bedzie sie smarowal.

amahay napisał(a):belray'a olej jest spoko bo widzisz ile go wypsikałeś i gdzie bo jest biały. polecam .
Juz w przyszlym tygodniu sprobuje jakos ten scotoiler uruchomic. Wlasciciel mowil, ze po 3 tygodniach stania jakis wezyk trzeba napelnic od nowa bo nie zadziala. Jak sie to zrobi to juz bedzie sie smarowal.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Ja też dzisiaj wystartowałem. Przerwa nie była długa bo ostatni raz jeździłem 16 stycznia. Tak więc w przybliżeniu zimowa przerwa trwała u mnie 5 tygodni. Tak jak mirekm71 przesadziłem z ciuchami. Pod skórę założyłem nieprzewiewkę Rukki i tego było za wiele. Tak samo z gaciami. Wystarczyłyby same dżiny motocyklowe a ja naciągnąłem pod nie termiczną bieliznę. Rano było OK ale jak wracałem z roboty zrobiło się +11 i ciepławo mi było. No ale kilka kilometrów nakręciłem po mieście. Motocykl zachlapałem więc miałem co czyścić. Reasumując sezon otwarty co zatwierdziłem wieczorem lampką wina z żoną w domowym zaciszu.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Olej i filtry zamówione. Stopnieje mi śnieg na drodze osiedlowej, to zaczynam sezon
Myślę, że początek marca to słuszny termin. Droga się wyczyści, poleje trochę, spłucze ten syf pozimowy i będzie OK.

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Smiesznie sie jezdzi bez systemow. W zasadzie osiagi zaporozca nie wymuszaja wielkiej uwagi, takie nowe doswiadczenie.
-
U mnie wiosna zawitała już wczoraj. Wstaję, patrzę za okno, a tam suchutka jezdnia, w miarę ciepło (6C) i dobry nastrój na pierwsze latanie nowym nabytkiem. W sumie nawinąłem około 60km, bardzo szybko poleciało ale rękawice niestety nie zimowe, więc trzeba było wracać. Miejscami piasek, duuużo piasku i uślizgi koła. Wizyta na stacji celem sprawdzenia ciśnienia. Wymagane było dobicie nieco wiatru
Po powrocie napięcie łańcucha, bo był ciut za luźny i moto szarpało.
Dzisiaj poranek powitał mnie małą warstwą śniegu za oknem, więc czekam na kolejny ładny, zdatny dzień na latanie puki co w koło komina.

Dzisiaj poranek powitał mnie małą warstwą śniegu za oknem, więc czekam na kolejny ładny, zdatny dzień na latanie puki co w koło komina.
http://www.bikepics.com/members/smal88/ | GSF 600N>GSF 650S
-
smal88 - Świeżak
-
PrimoGhost - Stały bywalec
-
blondynka96 - Świeżak
u mnie niebieski bzykacz reklamujący motula też się wytoczył wczoraj. Dzisiaj byłoby ciężko, 3 razy ostro sypnęło śniegiem
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Nabudi, zawsze będzie coś ukrytego, jak szukasz używanego ideału, który ma już parę lat to lepiej sobie już teraz odpuść, bo nigdy nic nie znajdziesz.
Znajdź coś w czym jest w miarę mało roboty, targuj się ile wlezie i wio na warsztat, bo sezon tuż tuż.
Znajdź coś w czym jest w miarę mało roboty, targuj się ile wlezie i wio na warsztat, bo sezon tuż tuż.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
-
blondynka96 - Świeżak
-
a ja chyba zakupię na nowy sezon jak będzie kasa jakieś ocieplacze na kolana bo normalnie masakre mam dzisiaj z nimi;/ eh a zima niech lepiej ucieka i te deszcze całe;/
-
Mafinos - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości