[AktualnoÅ›ci] PieniÄ…dze za tor w Lublinie do…..
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[AktualnoÅ›ci] PieniÄ…dze za tor w Lublinie do…..
Dyskusja na temat: PieniÄ…dze za tor w Lublinie do… Bydgoszczy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
PieniÄ…dze za tor w Lublinie do… Bydgoszczy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
PieniÄ…dze za tor w Lublinie do… Bydgoszczy
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
tor w Bydgoszczy działa relatywnie dobrze??? co to oznacz???
Jak dla mnie to jest ostatni gwizdek dla toru bydgoszcz który bez żadnych inwestycji skończyłby swój żywot jak tor w Lublinie.
W tej sytuacji to bardzo dobrze że przerzucono te pieniądze do Bydgoszczy.
<br><hr>raf
Jak dla mnie to jest ostatni gwizdek dla toru bydgoszcz który bez żadnych inwestycji skończyłby swój żywot jak tor w Lublinie.
<br><hr>raf
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
PZMot, PZPN, związki działkowców, wędkarzy, spółdzielców i ogrodników ... Wszystko to jedna wielka banda. I wszystkich ich powinno się skasować. Dopiero wtedy będzie można próbować zacząć coś robić.<br><hr>Mruk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i tak skonczy tak jak lublin. tor jest za blisko centrum, praktycznie jest w centrum. jak zaczna sie na nim odbywac imprezy to od razu będzie komuś przeszkadzało i znów będzie fajna działka do opchnięcia za grube pieniaze
<br><hr>SR

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolego, ciesz się z tego póki czas...w czerwcu PZM sprzeda tor w Bydgoszczy i tyle się będziesz z tego cieszyć...a pieniądze pójdą na inny tor i tak w kółkoKomentatorzy napisał(a):tor w Bydgoszczy działa relatywnie dobrze??? co to oznacz???
<br><hr>raf<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystko jest prawdopodobne. Też nie lubię organizacji typu pzm pzpn itp. Tylko uważam że w tej sytuacji jest to uzasadnione posunięcie. To tak jak trzymanie pieniędzy w skarpecie, zamiast inwestować. Regionalne władze nie poradziły sobie z rozwiązaniem problemu to po co czekać jak można zainwestować pieniądze w innym miejscu i od wiosny zacząć kasować nas za korzystanie z obiektu i organizować zawody. Co zresztą zapowiadają włodarze toru w Bydgoszczy. <br><hr>rafKomentatorzy napisał(a):tor w Bydgoszczy działa relatywnie dobrze??? co to oznacz???
<br><hr>raf<br>Komentatorzy napisał(a):Kolego, ciesz się z tego póki czas...w czerwcu PZM sprzeda tor w Bydgoszczy i tyle się będziesz z tego cieszyć...a pieniądze pójdą na inny tor i tak w kółkoJedyna opcja - LIKWIDACJA WSZELKICH ZWIĄZKÓW PZ....<br><hr>Szubi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z tego jak jeżdze juz kilka lat po Polsce to ilość motocyklistów w Lublinie i jego regionie jest naprawdę imponująca
Tor jest potrzebny z prostą 1-1.2km z pętlą ok.5km szybkie łuki pokonywane na 4 biegu. EEhhhh<br><hr>skidmarks

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ludzie w PZM powinni nam wybudować tor na biegunie północnym, może tam nikt by nie miał nic przeciwko...<br><hr>gizmo123
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czyli jak widać z PZM nic się nie zmieniło od lat 70-tych, no może poza skalą przekrętów.<br><hr>kulfon250
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
2 miliardy pln .wydano na Stadion Nardowy ...i po jaki Wuj skoro nie działa?.Czy ktoś wogóle to kontroluje?Minister sportu zatrudnia znajomego własciciela zakładu fryzjerskiego,a na sporcie zna sie tylo co jej pytanie"Kto wybrał druzyny do meczu o superpuchar"?Nie pozostaje nic innego jak podczas euro zebrac sie z kierowcami pod narodowym i zablokowac ten burdel.
Trzeba na siebie zwracac uwage jak pokazuje przyklad wolnosci w internecie.Czy myslicie ze tak sama z siebie pani Minister zapyta PZM jak tam w ich srodowisku?<br><hr>Wkurwiony
Trzeba na siebie zwracac uwage jak pokazuje przyklad wolnosci w internecie.Czy myslicie ze tak sama z siebie pani Minister zapyta PZM jak tam w ich srodowisku?<br><hr>Wkurwiony
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tor w Bydgoszczy dziala dobrze...!?heheheh a skad takie informacje ?Tor przedzielony na pol ogrodzeniem nie ma prawa dobrze funkcjonowac !!! Wiadomo , ze Warszawa ma blizej do Lublina niz BDG i dlatego ten artykul...<br><hr>MIX
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a dzieje się tam coś ? bo w lublinie ten tor pusty nie stał ...<br><hr>steinKomentatorzy napisał(a):tor w Bydgoszczy działa relatywnie dobrze??? co to oznacz???
<br><hr>raf<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
true! dobrze napisałeś ziom<br><hr>SleszKomentatorzy napisał(a):Tor w Bydgoszczy dziala dobrze...!?heheheh a skad takie informacje ?Tor przedzielony na pol ogrodzeniem nie ma prawa dobrze funkcjonowac !!! Wiadomo , ze Warszawa ma blizej do Lublina niz BDG i dlatego ten artykul...<br><hr>MIX<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co stało się z resztą pieniędzy jak myślicie dla siebie wzieli zrobili se w kilku nastu DuŻĄ wypłatę żeby córka miał nowe volvo z salonu a synuś nowe audi no i jeszcze trzeba na wakacje do gracji <br><hr>gogreen
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
o którym torze w B. mowa?.. o kartingowym?... tym maleństwie, gdzie bawiłem się w dzieciństwie jeżdżąc na rowerze?.. <br><hr>gedKomentatorzy napisał(a):Tor w Bydgoszczy dziala dobrze...!?heheheh a skad takie informacje ?Tor przedzielony na pol ogrodzeniem nie ma prawa dobrze funkcjonowac !!! Wiadomo , ze Warszawa ma blizej do Lublina niz BDG i dlatego ten artykul...<br><hr>MIX<br>Komentatorzy napisał(a):true! dobrze napisałeś ziom<br><hr>Slesz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ja się pytam co to jest PZM holding sa? na stronie pzm opisu tej firmy nie znalazłem, znalazłem, że mnie jako kierowce będzie reprezentować! no motyla noga! z jakiej paki? dlaczego mi się wydaje, że to jakiś twór przy organizacji społecznej, do którego wyprowadzono majątek nad którym nie ma kontroli ustawowej i nie musi patrzeć na statut organizacji, gdzie sport jest wpisany na 1 miejscu? pewnie teraz ta kasa bedzie na "działania w imieniu kierowców", czyli drogie analizy w wykonaniu przyjaciół królika. a jak działa pzm dla dobra kierowców to wiadomo na przykładzie ich działalności ubezpieczeniowej, gdzie byli karani za nieprawne wypłaty odszkodowań bez podatku vat. <br><hr>???????????
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w tej chwili jedyna nadzieja jest Pan Surowiec i jego narazie nie gasnacy zapal aby wybudowac profesjonalny obiekt w kraju, bedacym cieniem PRLowskiego siebie, aby mu sie udalo, i aby mu sie to oplacalo.<br><hr>bailif
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości