[Aktualności] Marko Jerman wraca do Suzuki GRANDys du
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Marko Jerman wraca do Suzuki GRANDys du
Dyskusja na temat: Marko Jerman wraca do Suzuki GRANDys duo
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Marko Jerman wraca do Suzuki GRANDys duo
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Marko Jerman wraca do Suzuki GRANDys duo
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam pytanie: czy zespół suzuki grandys duo będzie miał jakichś przeciwników?
<br><hr>Wincenty

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ma - KRYZYSKomentatorzy napisał(a):Ja mam pytanie: czy zespół suzuki grandys duo będzie miał jakichś przeciwników?<br><hr>Wincenty<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przeciwników najwięcej to ma przed kompami.<br><hr>lajkonikKomentatorzy napisał(a):Ja mam pytanie: czy zespół suzuki grandys duo będzie miał jakichś przeciwników?<br><hr>Wincenty<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Poległ nie tylko GSX-R cup, lecz także wszystkie inne puchary markowe. Tutaj zwycięzcą jest PZM. To że nie ma regulaminów na ten sezon nikomu nie przeszkadza ? Za chwilę polegną całe wyścigi i będzie spokojnie można zrobić porządek z torem Poznań, tak jak zrobiono z torem w Lublinie.<br><hr>lajkonikKomentatorzy napisał(a):Ja mam pytanie: czy zespół suzuki grandys duo będzie miał jakichś przeciwników?<br><hr>Wincenty<br>
Komentatorzy napisał(a):ma - KRYZYSjak widać GSXR CUP już poległ <br><hr>słoń trąbalski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no musisz Jasiu bronić honoru polakówKomentatorzy napisał(a):Nie no znowu ?! <br><hr>Profesor<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolego - puchary markowe (Yamaha -CUP, BMW, SUZUKI) organizowane są przez osoby nie mające związku z PZMot. Nikt się nie podjął tematu, bo trzeba dużo kasy i zaangażowania. Teraz w dobie kryzysu niewielu stać na tak spory wysiłek finansowy by jakikolwiek puchar markowy zrobić. Natomiast Ci mieli startować w pucharach, może wystartują w MP ?<br><hr>Marian DąbrowskiKomentatorzy napisał(a):Ja mam pytanie: czy zespół suzuki grandys duo będzie miał jakichś przeciwników?<br><hr>Wincenty<br>
Komentatorzy napisał(a):ma - KRYZYSjak widać GSXR CUP już poległ <br><hr>słoń trąbalski<br>
Komentatorzy napisał(a):Poległ nie tylko GSX-R cup, lecz także wszystkie inne puchary markowe. Tutaj zwycięzcą jest PZM. To że nie ma regulaminów na ten sezon nikomu nie przeszkadza ? Za chwilę polegną całe wyścigi i będzie spokojnie można zrobić porządek z torem Poznań, tak jak zrobiono z torem w Lublinie.<br><hr>lajkonik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości