Jakie Opony?
• Strona 1 z 1
Jakie Opony?
Witam nie dawno kupiłem sobie Suzuki RG 125
Nie znam siÄ™ zbytnio na motocyklach i dlatego mam pytanie w Motorze mam opony:
przód 100/80
tył 120/80
i dostałem Gratis nową oponę enduro 150/70 i w związku z tym mam pytanie czy ta opona będzie pasować do motoru ?
jak tak to czy nie będzie jakoś przeszkadzać chodzi mi o np. ocieranie błotnika itp
z Góry dziękuje za Odpowiedz
Pozdrawiam Hubal

przód 100/80
tył 120/80
i dostałem Gratis nową oponę enduro 150/70 i w związku z tym mam pytanie czy ta opona będzie pasować do motoru ?
jak tak to czy nie będzie jakoś przeszkadzać chodzi mi o np. ocieranie błotnika itp

z Góry dziękuje za Odpowiedz
Pozdrawiam Hubal
- Hubal
- Świeżak
mi sie zdaje ze nie bedzie pasowac ale upewnij sie i jak masz jakis warsztat w poblizu domu albo wulkanizacje podejdz i sie dowiedz.
aktualnie bez motoru 

- Scyzor1989
- Świeżak
a jak niby wulkanizacja ma mu powiedziec ? na 90% nie wejdzie w ogóle w wahacz. aczkolwiek mozna zmierzyc samemu. szerokosc tej oponki co masz w najszerszym miejscu, i szerokosc nowego laczka. i potem zmierz srodek wahacza i zobacz czy wejdzie czy nie
ale nawet jak wejdzie to odradzam zakładanie takiej oponki do tego moto. strasznie ci zamuli, bedzie wiecej palił, straci mocy. a i czasem moze sie ciezej prowadzic ;P
ale nawet jak wejdzie to odradzam zakładanie takiej oponki do tego moto. strasznie ci zamuli, bedzie wiecej palił, straci mocy. a i czasem moze sie ciezej prowadzic ;P
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
@up
Tylko jaki sens miałoby tu niszczenie motocykla żeby włożyć oponę która nie dość ze jest za szeroka i ma za wysoki profil, to do tego jest to opona Enduro? Jak dla mnie w ogóle to nie ma sensu. Chłopak dobrze mówi
Sprzeda ją i już będzie miał co nieco na nowe, dedykowane do tego moto opony.
Tylko jaki sens miałoby tu niszczenie motocykla żeby włożyć oponę która nie dość ze jest za szeroka i ma za wysoki profil, to do tego jest to opona Enduro? Jak dla mnie w ogóle to nie ma sensu. Chłopak dobrze mówi

-
Arturo925 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości