Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Fotoradar, który nie przepuści nikomu..
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Fotoradar, który nie przepuści nikomu..

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Fotoradar, który nie przepuści nikomu..

Postprzez Åšcigacz » 27/1/2012, 10:18

Dyskusja na temat: Fotoradar, który nie przepuści nikomu...
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Fotoradar, który nie przepuści nikomu...
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/1/2012, 10:18

hehehe ;)<br><hr>Alison
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/1/2012, 11:10

Remi jest geniuszem śmiechu! No by złego nie powiedzieć o żabojadach, to francuskie poczucie humoru jest świetne :)<br><hr>miczelov
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/1/2012, 12:20

może i śmieszne, ale skoro policjant wychodzac na służbe słyszy "bez 8 mandatów mi nie wracać" to jak myślicie, do czego to zmierza?<br><hr>seba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/1/2012, 19:49

Samolot był wyjątkowo śmieszny<br><hr>Piotr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/1/2012, 20:43

Zapakować do tych pudełek wszystkich urzędasów - darmozjadów, co lekka rączka wydają miliardy z podatków na różne bzdety!!!<br><hr>DarekF6C
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/1/2012, 02:15

jak dostane pierwszy mandat na moto za fotke od tylu to zadbam o to aby tablica juz nigdy nie byla czysta na tyle by dalo sie ja odczytac. wyhoduje na niej wrecz taki syf ze zaden deszcz jej nie zmyje.<br><hr>ZooL
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2012, 10:44

zarąbiste.... ;))))))<br><hr>gość
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/2/2012, 16:54

nie jest winny ten kto łamie przepisy tylko ten kto pilnuje aby przepisy nie były łamane - oto jest Polska i to jest polskie myślenie, mam nadzieję, że wam wszystkim pozabierają prawka<br><hr>taki jeden
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/2/2012, 16:54

nie jest winny ten kto łamie przepisy tylko ten kto pilnuje aby przepisy nie były łamane - oto jest Polska i to jest polskie myślenie, mam nadzieję, że wam wszystkim pozabierają prawka<br><hr>taki jeden
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/2/2012, 17:00

Komentatorzy napisał(a):nie jest winny ten kto łamie przepisy tylko ten kto pilnuje aby przepisy nie były łamane - oto jest Polska i to jest polskie myślenie, mam nadzieję, że wam wszystkim pozabierają prawka<br><hr>taki jeden<br>
Dla twojej informacji te Polskie prędkości zostały wymyślone chyba z myślą o rowerach<br><hr>Piotr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/2/2012, 18:53

Komentatorzy napisał(a):nie jest winny ten kto łamie przepisy tylko ten kto pilnuje aby przepisy nie były łamane - oto jest Polska i to jest polskie myślenie, mam nadzieję, że wam wszystkim pozabierają prawka<br><hr>taki jeden<br>
Komentatorzy napisał(a):Dla twojej informacji te Polskie prędkości zostały wymyślone chyba z myślą o rowerach<br><hr>Piotr<br>
To jest opinia takich jak Ty łamiących przepisy, poproś o opinię tych, którzy po wypadkach są dzisiaj niepełnosprawni lub co gorsza są roślinkami, ich opinia będzie całkiem inna.
Chcesz się zabić lub stracić zdrowie Twoja sprawa - walnij w drzewo, ale nie narażaj na niebezpieczeństwo lub utratę zdrowia innych. Za nieprzestrzeganie przepisów karać nie mandatami lecz punktami karnymi, a docelowo zabieraniem prawka w skrajnych przypadkach nawet na zawsze
<br><hr>taki jeden
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/2/2012, 21:59

Komentatorzy napisał(a):Dla twojej informacji te Polskie prędkości zostały wymyślone chyba z myślą o rowerach<br><hr>Piotr<br>
mieszkam w szczecinie i na jednej rodzinnej imprezie mialem przyjemnosc (?) dyskutowac z jednym z panow z dyrekcji drog....te predkosci ustala sie dla drogi mokrej gdzie drastycznie spadaja jej wlasciwosci jezdne...bo nie mozna przeciez postawic takich znakow jak u naszych sasiadow ..ograniczenie w przypadku gdy droga jhest slizga. trza odrazu z duzej rury. i oni sie jeszcze tym szczyca ze utrudniaja zycie.... a do przyglupow co to krzycza o zabieraniu prawka : sam sobie zrob je wpierw . potem idz na kurs jazdy ( by po zdobyciu prawka nauczyc sie jezdzic) a dopiero potem zabieraj baranie glos.Mam juz dosc takich kwasnych tektow. powszechnie wiadomo ze nasze przepisy sa do bani a szczegolnie gdy chodzi o ograniczenia.Np pare lat temu bylo zabronione dodatkowe swiatlo stop oi byly zabierane dowody rej . za te wykroczeniea teraz prosze! okazalo sie ze jednak jest to swiatlo potrzebne !!!! Pozdrawiam Welniane istoty ( znaczy BARANY )<br><hr>legion
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/3/2012, 21:13

uuuuu, ciekawe kto tu ma prawko?<br><hr>kierowca
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/3/2012, 22:34

Komentatorzy napisał(a):mieszkam w szczecinie i na jednej rodzinnej imprezie mialem przyjemnosc (?) dyskutowac z jednym z panow z dyrekcji drog....te predkosci ustala sie dla drogi mokrej gdzie drastycznie spadaja jej wlasciwosci jezdne...bo nie mozna przeciez postawic takich znakow jak u naszych sasiadow ..ograniczenie w przypadku gdy droga jhest slizga. trza odrazu z duzej rury. i oni sie jeszcze tym szczyca ze utrudniaja zycie.... a do przyglupow co to krzycza o zabieraniu prawka : sam sobie zrob je wpierw . potem idz na kurs jazdy ( by po zdobyciu prawka nauczyc sie jezdzic) a dopiero potem zabieraj baranie glos.Mam juz dosc takich kwasnych tektow. powszechnie wiadomo ze nasze przepisy sa do bani a szczegolnie gdy chodzi o ograniczenia.Np pare lat temu bylo zabronione dodatkowe swiatlo stop oi byly zabierane dowody rej . za te wykroczeniea teraz prosze! okazalo sie ze jednak jest to swiatlo potrzebne !!!! Pozdrawiam Welniane istoty ( znaczy BARANY )<br><hr>legion<br>
a ten pan w dyrekcji dróg był portierem ?
dlaczego obrażasz innych których nie znasz i wyzywasz ich od przygłupów i baranów, nie masz mertorycznych argumentów?, a może obrona przez atak i wyzwiska
nie zyczę Tobie źle ale mam nadzieję jest tylko kwestią czasu że stracisz prawko na zawsze i przestaniesz być zagrożeniem dla innych<br><hr>taki jeden
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/3/2012, 15:24

Komentatorzy napisał(a):mieszkam w szczecinie i na jednej rodzinnej imprezie mialem przyjemnosc (?) dyskutowac z jednym z panow z dyrekcji drog....te predkosci ustala sie dla drogi mokrej gdzie drastycznie spadaja jej wlasciwosci jezdne...bo nie mozna przeciez postawic takich znakow jak u naszych sasiadow ..ograniczenie w przypadku gdy droga jhest slizga. trza odrazu z duzej rury. i oni sie jeszcze tym szczyca ze utrudniaja zycie.... a do przyglupow co to krzycza o zabieraniu prawka : sam sobie zrob je wpierw . potem idz na kurs jazdy ( by po zdobyciu prawka nauczyc sie jezdzic) a dopiero potem zabieraj baranie glos.Mam juz dosc takich kwasnych tektow. powszechnie wiadomo ze nasze przepisy sa do bani a szczegolnie gdy chodzi o ograniczenia.Np pare lat temu bylo zabronione dodatkowe swiatlo stop oi byly zabierane dowody rej . za te wykroczeniea teraz prosze! okazalo sie ze jednak jest to swiatlo potrzebne !!!! Pozdrawiam Welniane istoty ( znaczy BARANY )<br><hr>legion<br>
Komentatorzy napisał(a):a ten pan w dyrekcji dróg był portierem ?
dlaczego obrażasz innych których nie znasz i wyzywasz ich od przygłupów i baranów, nie masz mertorycznych argumentów?, a może obrona przez atak i wyzwiska
nie zyczę Tobie źle ale mam nadzieję jest tylko kwestią czasu że stracisz prawko na zawsze i przestaniesz być zagrożeniem dla innych<br><hr>taki jeden<br>
i tu sie mylisz kolego...mimo ze jezdze motocyklem i to od wielu lat na swoim koncie mam tylko 6 pkt zdobytych od poczatku "wspanialego " pomyslu karania kierowcow pkt karnymi. ostatnie wykroczenie mam z przed dwoch lat wiec konto mam cxzyste. a co do pana z dyrekcji drog... mimo ze mi zarzucasz obrazanie ludzi to ty nazwales go portierem . brawo dla ciebie kolego. aaa i mam nadzieje ze kiedys uda ci sie zdobyc wreszcie te prawko i sam na wlasnej skorze dowiesz sie jak w wielkim bledzie zyjesz<br><hr>legion
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/3/2012, 15:24

nie zyczę Tobie źle ale mam nadzieję jest tylko kwestią czasu że stracisz prawko na zawsze i przestaniesz być zagrożeniem dla innych<br><hr>taki jeden<br>
i tu sie mylisz kolego...mimo ze jezdze motocyklem i to od wielu lat na swoim koncie mam tylko 6 pkt zdobytych od poczatku "wspanialego " pomyslu karania kierowcow pkt karnymi. ostatnie wykroczenie mam z przed dwoch lat wiec konto mam cxzyste. a co do pana z dyrekcji drog... mimo ze mi zarzucasz obrazanie ludzi to ty nazwales go portierem . brawo dla ciebie kolego. aaa i mam nadzieje ze kiedys uda ci sie zdobyc wreszcie te prawko i sam na wlasnej skorze dowiesz sie jak w wielkim bledzie zyjesz<br><hr>legion
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/3/2012, 16:59

Komentatorzy napisał(a):i tu sie mylisz kolego...mimo ze jezdze motocyklem i to od wielu lat na swoim koncie mam tylko 6 pkt zdobytych od poczatku "wspanialego " pomyslu karania kierowcow pkt karnymi. ostatnie wykroczenie mam z przed dwoch lat wiec konto mam cxzyste. a co do pana z dyrekcji drog... mimo ze mi zarzucasz obrazanie ludzi to ty nazwales go portierem . brawo dla ciebie kolego. aaa i mam nadzieje ze kiedys uda ci sie zdobyc wreszcie te prawko i sam na wlasnej skorze dowiesz sie jak w wielkim bledzie zyjesz<br><hr>legion<br>
Witaj CoÅ› mi siÄ™ wydaje, że oprócz różnych problemów ze sobÄ… masz również problemy z wÅ‚aÅ›ciwym zrozumieniem czytanego tekstu. PrzypomnÄ™ - napisaÅ‚em „czy ten pan w dyrekcji dróg byÅ‚ portierem ?” po tym stwierdzeniu jest wyraźny znak zapytania a wiÄ™c nie nazwaÅ‚em tego pana czy byÅ‚ portierem tylko spytaÅ‚em siÄ™ czy byÅ‚ portierem a to zasadnicza równica to raz, a dwa czy stwierdzenie, że ktoÅ› jest portierem jest dla tej osoby uwÅ‚aszczajÄ…ce, moim zdanie nie bo żadna praca nie haÅ„bi i nie ma powodu aby siÄ™ jej (pracy) wstydzić, jeżeli uważasz że bycie portierem jest dla tej osoby uwÅ‚aszczajÄ…ce to nie mamy ze sobÄ… o czym rozmawiać bo nie jesteÅ› dla mnie partnerem do rozmów. Natomiast, jeżeli chodzi o moje prawo jazdy to co Ty na ten temat wiesz. Ja miaÅ‚em prawo jazdy pewnie wtedy gdy Ty na chleb woÅ‚aÅ‚eÅ› „beb” i wierz mi przez swoje życie a już na tym Å›wiecie trochÄ™ żyjÄ™ i trochÄ™ jeżdżę nie zapÅ‚aciÅ‚em żadnego mandatu – nawet nie zapÅ‚aciÅ‚em mandatu za zÅ‚e parkowanie nie mówiÄ…c już o nie przestrzeganiu innych przepisów
Pozdrawiam i życzę dobrego samopoczucia
<br><hr>taki jeden
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê