[Sprzedaż motocykli - raporty] Sprzedaż motocykli w P
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Sprzedaż motocykli - raporty] Sprzedaż motocykli w P
Dyskusja na temat: Sprzedaż motocykli w Polsce w 2011 napawa optymizmem
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Sprzedaż motocykli w Polsce w 2011 napawa optymizmem
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Sprzedaż motocykli w Polsce w 2011 napawa optymizmem
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
To że bmw sie świetnie sprzedaje mnie nie dziwi... Ale gdyby honda nie miala motocykli o małej pojemnosci nie było by już takiej sielanki. Ciekawi mnie co jest szczególnego w ofercie Yamahy z dużych pojemnosci?? <br><hr>Ghost
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
musze powiedzieć że jestem w tym gronie ludzi którzy nabyli pojazd w zeszłym roku fakt
nówka to nie jest ale i tak sie liczy jeżeli chodzi o liczbe zarejestrowanych pojazdów , nie sadziłem
że aż tak duzo moto przybędzie w 2011 roku
pozdro LwG
<br><hr>marcin
nówka to nie jest ale i tak sie liczy jeżeli chodzi o liczbe zarejestrowanych pojazdów , nie sadziłem
że aż tak duzo moto przybędzie w 2011 roku

<br><hr>marcin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Większość zawsze stanowią motocykle małej pojemności oraz skutery ( co dla Polaków będzie dziwne to o poj pow 125) a więc trend jest prawidłowy i w dobie drogiego paliwa powinien się utrzymywać<br><hr>ZenKomentatorzy napisał(a):To że bmw sie świetnie sprzedaje mnie nie dziwi... Ale gdyby honda nie miala motocykli o małej pojemnosci nie było by już takiej sielanki. Ciekawi mnie co jest szczególnego w ofercie Yamahy z dużych pojemnosci?? <br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak nie ma kasy, to zamiast narzekać, trza w polu robić ^^Komentatorzy napisał(a):Sprzedaż motocykli napawa optymizmem? Ciekawe kogo jak mnie nawet na ogara nie stać!<br><hr>Autor:<br>
Nie ma opierdalania sie

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale wiocha<br><hr>dreseliminatorKomentatorzy napisał(a):KOMENTARZ ZOSTAŁ USUNIĘTY PRZEZ ACTA <br><hr>ACTA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No to fajnie, bardzo fajnie. Niestety 2012 drastycznie zaniży tą krzywą, przynajmniej jeśli chodzi o nowe maszyny. Kombinacje przy finansach, polityce fiskalnej i cenach paliw muszą się tak skończyć. <br><hr>sasad
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No to fajnie, bardzo fajnie. Niestety 2012 drastycznie zaniży tą krzywą, przynajmniej jeśli chodzi o nowe maszyny. Kombinacje przy finansach, polityce fiskalnej i cenach paliw muszą się tak skończyć. <br><hr>sasad
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Toć roboty u nas ni ma i co ty na to powiesz?<br><hr>KazikKomentatorzy napisał(a):Sprzedaż motocykli napawa optymizmem? Ciekawe kogo jak mnie nawet na ogara nie stać!<br><hr>Autor:<br>Komentatorzy napisał(a):Jak nie ma kasy, to zamiast narzekać, trza w polu robić ^^
Nie ma opierdalania sie<br><hr>chłop ze wsi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powiem tak: co to za optymizm, jak w małej Danii (chyba coś koło 4-6 mln. mieszkańców), gdzie jest zimno przez dużą część roku sprzedaje się KILKA RAZY TYLE motocykli co w Polsce !!! O optymizmie nie mogą mówić też dilerzy, wielu w 2011 padło (znałem dilera Yamahy i Suzuki którzy wykonali "spad"). Kryzys w tuskowym-grajdołku jest duży i ludzie są już bez kasy, a motocykl to wciąż luksus. Niestety. Spotkamy się za rok i porównamy wyniki sprzedaży
<br><hr>WOR

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wcale nie wiocha! STOP ACTA, STOP TUSK, Precz z komuną!<br><hr>WRKomentatorzy napisał(a):KOMENTARZ ZOSTAŁ USUNIĘTY PRZEZ ACTA <br><hr>ACTA<br>Komentatorzy napisał(a):ale wiocha<br><hr>dreseliminator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdzie BMW do Hondy. Nie rozśmieszaj mnie. To że kupują testy swoich motocykli, nie oznacza że są tacy zajebiści i że zaraz będą się u nich ustawić kolejki.<br><hr>zenekKomentatorzy napisał(a):To że bmw sie świetnie sprzedaje mnie nie dziwi... Ale gdyby honda nie miala motocykli o małej pojemnosci nie było by już takiej sielanki. Ciekawi mnie co jest szczególnego w ofercie Yamahy z dużych pojemnosci?? <br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Honda to produkuje kosiarki i dmuchawy do trawyKomentatorzy napisał(a):To że bmw sie świetnie sprzedaje mnie nie dziwi... Ale gdyby honda nie miala motocykli o małej pojemnosci nie było by już takiej sielanki. Ciekawi mnie co jest szczególnego w ofercie Yamahy z dużych pojemnosci?? <br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Gdzie BMW do Hondy. Nie rozśmieszaj mnie. To że kupują testy swoich motocykli, nie oznacza że są tacy zajebiści i że zaraz będą się u nich ustawić kolejki.<br><hr>zenek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O czym tu mowa???
To jest śmiech na sali, kilka tysięcy nowych, sprzedanych motocykli w kraju o ludności blisko 40 mln. "Sukces" Ducati bo przez 365 dni sprzedali 100 sztuk
W dosyć dużym kręgu motocyklistów, których znam nikt z moich znajomych nie kupił nowego motocykla w 2011 r. Ewentualnie nastąpiła zmiana na nowszy model, młodszy motocykl o 2 do 5 lat. Społeczeństwo polskie jest ubogie jak mysz kościelna więc za co ma kupować???
Powiem więcej, pracuję w branży motoryzacyjnej (sprzedaż samochodów) i to co się teraz dzieje jest tragedią!!! Mamy koniec miesiąca. Spadek sprzedaży w styczniu 2012 w stosunku do stycznia 2011 jest o 40%!!!!!! Klienci mówią wprost dlaczego "odkładają zakup" nowego auta na "później" - bo jest bardzo niepewna sytuacja! Ciekawe co dalej się będzie działo dzięki naszemu rządowi... Strach pomyśleć...<br><hr>Vito

Powiem więcej, pracuję w branży motoryzacyjnej (sprzedaż samochodów) i to co się teraz dzieje jest tragedią!!! Mamy koniec miesiąca. Spadek sprzedaży w styczniu 2012 w stosunku do stycznia 2011 jest o 40%!!!!!! Klienci mówią wprost dlaczego "odkładają zakup" nowego auta na "później" - bo jest bardzo niepewna sytuacja! Ciekawe co dalej się będzie działo dzięki naszemu rządowi... Strach pomyśleć...<br><hr>Vito
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Prosilbym o nie nazywanie namiestnikow rosji i niemiec jako Nasz Rzad. To nie jest Nasz Rzad to zbiorowsko sprzedajnych zdrajcow ktorych korzenie pochodza z narodu sklepikarzy co sprzedaja czosnek i cebule wystrczy przesledizc kim byli ich ojcowie i dzadowie i skad przyszli... Pozdrawiam...<br><hr>KapselKomentatorzy napisał(a):O czym tu mowa???To jest śmiech na sali, kilka tysięcy nowych, sprzedanych motocykli w kraju o ludności blisko 40 mln. "Sukces" Ducati bo przez 365 dni sprzedali 100 sztuk
W dosyć dużym kręgu motocyklistów, których znam nikt z moich znajomych nie kupił nowego motocykla w 2011 r. Ewentualnie nastąpiła zmiana na nowszy model, młodszy motocykl o 2 do 5 lat. Społeczeństwo polskie jest ubogie jak mysz kościelna więc za co ma kupować???
Powiem więcej, pracuję w branży motoryzacyjnej (sprzedaż samochodów) i to co się teraz dzieje jest tragedią!!! Mamy koniec miesiąca. Spadek sprzedaży w styczniu 2012 w stosunku do stycznia 2011 jest o 40%!!!!!! Klienci mówią wprost dlaczego "odkładają zakup" nowego auta na "później" - bo jest bardzo niepewna sytuacja! Ciekawe co dalej się będzie działo dzięki naszemu rządowi... Strach pomyśleć...<br><hr>Vito<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Prosilbym o nie nazywanie namiestnikow rosji i niemiec jako Nasz Rzad. To nie jest Nasz Rzad to zbiorowsko sprzedajnych zdrajcow ktorych korzenie pochodza z narodu sklepikarzy co sprzedaja czosnek i cebule wystrczy przesledizc kim byli ich ojcowie i dzadowie i skad przyszli... Pozdrawiam...<br><hr>KapselKomentatorzy napisał(a):O czym tu mowa???To jest śmiech na sali, kilka tysięcy nowych, sprzedanych motocykli w kraju o ludności blisko 40 mln. "Sukces" Ducati bo przez 365 dni sprzedali 100 sztuk
Powiem więcej, pracuję w branży motoryzacyjnej (sprzedaż samochodów) i to co się teraz dzieje jest tragedią!!! Mamy koniec miesiąca. Spadek sprzedaży w styczniu 2012 w stosunku do stycznia 2011 jest o 40%!!!!!! Klienci mówią wprost dlaczego "odkładają zakup" nowego auta na "później" - bo jest bardzo niepewna sytuacja! Ciekawe co dalej się będzie działo dzięki naszemu rządowi... Strach pomyśleć...<br><hr>Vito<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Drogi" dolar i mentalnie wciskany nam w każdych mediach kryzys raczej nie pozwoli ludziom rozwinąć skrzydeł do nowych zakupów....
Routery i Romety to tak tandetne chińskie produkty, że można je nazwać jednorazówki....
Gro ich biznesu to hipermarkety, dyskonty i inne dziwne miejsca sprzedaży, brak fachowej porady, serwisu i na dokładkę dilerzy tej firmy jak słyszą o routerze pokazują palcem drzwi ... odradzam kupowanie dziecku tego produktu<br><hr>Tata nastolatka
Routery i Romety to tak tandetne chińskie produkty, że można je nazwać jednorazówki....
Gro ich biznesu to hipermarkety, dyskonty i inne dziwne miejsca sprzedaży, brak fachowej porady, serwisu i na dokładkę dilerzy tej firmy jak słyszą o routerze pokazują palcem drzwi ... odradzam kupowanie dziecku tego produktu<br><hr>Tata nastolatka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i z tym się zgadzam w 100%, jak żądzili nasi to produkowano prawdziwy sprzęt w CWS Warszawa a nie zabawki na baterie. <br><hr>agnosticKomentatorzy napisał(a):O czym tu mowa???To jest śmiech na sali, kilka tysięcy nowych, sprzedanych motocykli w kraju o ludności blisko 40 mln. "Sukces" Ducati bo przez 365 dni sprzedali 100 sztuk
Powiem więcej, pracuję w branży motoryzacyjnej (sprzedaż samochodów) i to co się teraz dzieje jest tragedią!!! Mamy koniec miesiąca. Spadek sprzedaży w styczniu 2012 w stosunku do stycznia 2011 jest o 40%!!!!!! Klienci mówią wprost dlaczego "odkładają zakup" nowego auta na "później" - bo jest bardzo niepewna sytuacja! Ciekawe co dalej się będzie działo dzięki naszemu rządowi... Strach pomyśleć...<br><hr>Vito<br>Komentatorzy napisał(a):Prosilbym o nie nazywanie namiestnikow rosji i niemiec jako Nasz Rzad. To nie jest Nasz Rzad to zbiorowsko sprzedajnych zdrajcow ktorych korzenie pochodza z narodu sklepikarzy co sprzedaja czosnek i cebule wystrczy przesledizc kim byli ich ojcowie i dzadowie i skad przyszli... Pozdrawiam...<br><hr>Kapsel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl