Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Wyrób normę - wystaw mandat
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Wyrób normę - wystaw mandat

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 27/1/2012, 20:44

Przecież to norma.
Pracuję w Straży Granicznej i za każdym razem, gdy wracam z posterunku
podbiega komendant z wywieszonym jęzorem i pyta na dzień dobry ile mandatów wystawiłem.
Smutne, ale prawdziwe.<br><hr>Gruby
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/1/2012, 23:57

Komentatorzy napisał(a):Wiem, że działam na szkodę budżetu ale od jakiegoś czasu porzuciłem wyścigi uliczne i ostrą jazdę po Bieszczadzkich krętych drogach na rzecz szaleństwa w terenie. Nikt mi na polnej drodze nie wyskoczy z suszarką z za pola kukurydzy czy z bagnistego zagajnika. Aha zapomniał bym "F*** ACTA, F*** Donka i PO!!!<br><hr>Tonny<br>
Komentatorzy napisał(a):Niedługo wejdą też na pola kukurydzy...
będą się czepiać, że niszczysz glebe ... dramat.. ten kraj schodzi na psy od dawna i nic się tu nie zmienia.
Jest coraz gorzej i będzie coraz gorzej. A instytucja pouczenia to już śmiech na sali.
Dostałem ostatnio 50PLN za przejście na czerwonym świetle przez pustą ulicę o 22 wieczorem..
..na własnym osiedlu gdzie przechodzę tak od 30 lat. I robię to z szacunku do kierowców, bo po co mam wciskać przycisk i zatrzymywać cały ruch jak mogę poczekać i przejść bez stwarzania zagrożenia?
Na słowa, żeby mnie pouczyli, odpowiedź była prosta, taryfikator przewiduje od 50pln do iluś tam i że dostałem najniższą stawkę :) skur....syny!<br><hr>jacek<br>
to chyba muszę sobie kupić pole i posiać własną kukurydzę, to może będę mógł sobie polatać, a jak nie to pozostają turbo wrotki<br><hr>Gość
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/1/2012, 13:35

No tak przecież będą podwyżki, a Donald z pustego nie naleje wiec musicie na siebie zarobić. A tak bdw <a href="http://www.jestemprzeciwacta.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.jestemprzeciwacta.pl</a>/<br><hr>erell
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê