jaka 125tka
• Strona 1 z 1
jaka 125tka
czeszc, to moj pierwszy post na forum, mam 18, odpowiednik A1 poniewaz mieszkam w uk i chcialem zapytac o pomoc w wyborze 125 cm, sluzyl by mi do jezdzenia do pracy, szkoly i raz na 2 tygodni robil bym nim trase 150km w piatek i w niedziele spowrotem, motor ma byc wytrzymaly bo nie bede mial czasu grzebac ani zostawiac kasy u mechanikow aczkolwiek chcial bym zeby mial jakies osiagi przyzwoite, wazne tez zeby byl wygodny i dosc duzy moje typy to
varadero 125, cbf 125, apka rs 125 w nowej budzie 2008+, hyosung gt125, ybr 125, nsr 125.
i ewentualnie cbr 125 ale podobno maly postaram die jakiegos pojechac zobaczyc i usiasc
mam 175 cm wzrostu i jestem dosc dobrze zbudowany, jesli jtorys z motorkow szczegulnie poleciacie i nadawal by sie do mojego uzytkowania to prosze piszce i jesli byscie mogli podac realne (nie katalogowe) spalanie bylo by super, jeszcze bylo by fanie jesli by ktoa powiedzial jak duza jest ybr bo z fotek wydaje sie mala, i chyba najwiekszy jest gt 125 z tych i w niego bym celowal chyba ze odradzacie, inne propzycje mile widziane
ps do nie dawna jezdzielm skuterkiem 50cc ale jak mieszkalem w polsce to komarkiem i mz
pozdrawiam
varadero 125, cbf 125, apka rs 125 w nowej budzie 2008+, hyosung gt125, ybr 125, nsr 125.
i ewentualnie cbr 125 ale podobno maly postaram die jakiegos pojechac zobaczyc i usiasc
mam 175 cm wzrostu i jestem dosc dobrze zbudowany, jesli jtorys z motorkow szczegulnie poleciacie i nadawal by sie do mojego uzytkowania to prosze piszce i jesli byscie mogli podac realne (nie katalogowe) spalanie bylo by super, jeszcze bylo by fanie jesli by ktoa powiedzial jak duza jest ybr bo z fotek wydaje sie mala, i chyba najwiekszy jest gt 125 z tych i w niego bym celowal chyba ze odradzacie, inne propzycje mile widziane
ps do nie dawna jezdzielm skuterkiem 50cc ale jak mieszkalem w polsce to komarkiem i mz
pozdrawiam
- fifi2694
- Świeżak
kolego ja osobiscie miałem kiedys przez krótki okres czasu nsr125 i byłem bardzo zadowolony co do spalania nie powiem ci ile bo nie zwracałem na to uwagi (wtedy paliwo było duzo tańsze)
-
GhostRiderWlkp - Świeżak
wielkoscia jest ok jak ja miałem to byłem mniej wiecej twojego wzrostu i nie narzekałem prawde mowiac nie ma co tego porównywac do normalnego moto (chodzi o wielkosc), natomiast co do osiagów to całkiem niezłe, wytrzymałosc wiadomo jak to w 2t co jakis czas remont ale w kazdym moto trzeba co jakis czas zrobic regulacje i jakies naprawy ja osobiscie z takich małych pojemnosci wybrałbym tylko 2t (osiagi sa super w porównaniu do 4t)
-
GhostRiderWlkp - Świeżak
Varadero 125ccm to jedyny aspirujący do dorosłego wyglądu motocykl. Oczywiście z tych, które podałeś.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
wiem varadero wysokie jest i napewno wygodne bo pod turystyczny podchodzi tylko zadko jest do kupienia w mojej okolicy, gt 125 tez duzo bo rama wielkosci 500 tylko ze z tego co widzialem na yt to leci tylko 100km/h, niestety ciezko pogodzic jedno z drugim w tak malej pojemnosci ale dlatego ze studiuje nie stac mnie na kategorie A ;/
- fifi2694
- Świeżak
125 Yamaha
Powiem tyle możesz kupić Yamahe TW 125
Miałem taki motor i byłem bardzo zadowolony !!;)

Miałem taki motor i byłem bardzo zadowolony !!;)

- AleksCBR
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości