bmw s 1000 rr na pierwsze moto??
• Strona 1 z 1
Witam
Otoz mam mozliwosc kupna bmw od znajomego, za zachodniej granicy po atrakcyjnej cenie i nie powiem, ale jego propozycja mnie bardzo kusi.Co o tym sadzicie?? Wiem, ze to litr, ale z tego co mowi moj kumpel elektronika robi swoje i ze jak napoczatku bd jezdzil na najwolniejszej mapie to krzywda nie powinna mi sie stac i ze lepiej zebym sobie to kupil niz cbr f4(o ktorej tez myslalem), ktora jest z ery kamienia lupanego wzgledem bmw. dodam, ze mam 40 lat a wiec ere buntu mam dawno za soba.

Otoz mam mozliwosc kupna bmw od znajomego, za zachodniej granicy po atrakcyjnej cenie i nie powiem, ale jego propozycja mnie bardzo kusi.Co o tym sadzicie?? Wiem, ze to litr, ale z tego co mowi moj kumpel elektronika robi swoje i ze jak napoczatku bd jezdzil na najwolniejszej mapie to krzywda nie powinna mi sie stac i ze lepiej zebym sobie to kupil niz cbr f4(o ktorej tez myslalem), ktora jest z ery kamienia lupanego wzgledem bmw. dodam, ze mam 40 lat a wiec ere buntu mam dawno za soba.
-
wrider - Świeżak
A nie mówiłem

To zły pomysł, a moc silnika w sportach nie jest jedynym przeciwwskazaniem dla świeżaków. A okazja nie jest dobra bo zgruzowanie s1000rr raczej nie jest opłacalne.
Już nie wspominając o tym ze 40-sto latek może i ma więcej rozsądku (chociaż to ostre generalizowanie) ale nauczenie się czegoś zupełnie nowego jak jazda na sportowym moto też mu zajmie dużo więcej czasu niż młodemu.
Ostatnio edytowano 20/1/2012, 22:11 przez Invi, łącznie edytowano 2 razy
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Jak najbardziej za! Nie będziesz musiał zmieniać sprzęta po sezonie. Tylko domontuj boczne kółka, bo będzie szkoda przy szlifie! Lewa w dziurę!
Jak się nazywał ten ostatni od s1000rr, bo już zapomniałem
a to chyba jego boski kom bek!
Jak się nazywał ten ostatni od s1000rr, bo już zapomniałem

-
Szuma_ - Świeżak
- Demonologiczny
- Świeżak
z doswiadczenia to kurs na prawo, a wiec gn 250 i cbf 125 poza tym, jezdzilem banditem 600(nawinolem nim jakies 5 tys , sprzet brata), kilka razy udalo mi sie przejechac tez r6 i to by bylo na tyle
everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości