Kawasaki Z750 vs Yamaha Fz6
• Strona 1 z 1
Kawasaki Z750 vs Yamaha Fz6
Co byście wybrali plusy i minusy obu moto (dodam że rocznikowo 2004-05) ??
Proszę o porady wskazówki użytkowników.
Proszę o porady wskazówki użytkowników.
-
xluqas - Świeżak
fazerem latałem ale ze 2 lata temu, ogólnie kumpel ma pierwszy model i super moto, dobrze się prowadzi, świetnie hamuje na dobrych klockach jego wada to slaby dól. od siebie dodam tyle ja bym wolał 750 bo lepszy dol powinien być niby ale najlepiej to kupic to co się znajdzie w lepszym stanie za lepsza kasę
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
Jak dla mnie bez porównania Z750, FZ6 w porównaniu nie jeździ
Kawasaki ma lepsze osiągi, jest trochę cięższe dzięki czemu więcej wybacza na naszych nierównych drogach, po za tym moim zdaniem to jeden z ładniejszych motocykli w stylu streetfighter.

Kawasaki ma lepsze osiągi, jest trochę cięższe dzięki czemu więcej wybacza na naszych nierównych drogach, po za tym moim zdaniem to jeden z ładniejszych motocykli w stylu streetfighter.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Mam do kupienia ten moto
http://otomoto.pl/yamaha-fz-600-maly-pr ... 02410.html
moto jest jak nówka tylko trzeba go poskładać na Nke bym go wolał ale jakoś ten tył mi nie podchodzi z FZ6
moto jest jak nówka tylko trzeba go poskładać na Nke bym go wolał ale jakoś ten tył mi nie podchodzi z FZ6
-
xluqas - Świeżak
xluqas napisał(a):Mam do kupienia ten moto
Chyba jak rozpieprzona nówka. Nie lepiej kupić coś starszego ale zadbanego i całego? Albo ewentualnie kupić taki rocznik jak Cie interesuje ale dołożyć ze 2-3K i kupić cały, a nie taką "nówkę"?
-
tomek_gda - Świeżak
Wiesz powiem Ci tak motor jedynie czego mu brakuje to plastików jest to moto mojego wujka i wiem co kupuje oglądałem go 10 razy i jeśli chodzi o mechanike nic nie jest ryszone jedynie plastiki. Reszta jak z fabryki oprócz jakiś rys no i przebieg nie cofany
-
xluqas - Świeżak
xluqas napisał(a):to moto mojego wujka i wiem co kupuje oglądałem go 10 razy i jeśli chodzi o mechanike nic nie jest ryszone jedynie plastiki. Reszta jak z fabryki oprócz jakiś rys no i przebieg nie cofany
Trzeba było tak odrazu, bo to zmienia postać rzeczy

-
tomek_gda - Świeżak
Czy sie czasem gdzieś nie przesunela ewentualnie odkształciła co moze rzutować na jej uzytek , bywa ze wyglada idealnie prosto a moto np sciaga i na pomiarze ramy okazuje sie ze jednak jest ruszona .
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
Dokładnie, musisz wykonać taki pomiar jeśli dbasz o swoje bezpieczeństwo. Nie kwestionując uczciwości sprzedawcy, tego możesz nie zauważyć, bo na oko to chłop w szpitalu umarł.
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
Po za tym cena 9900 za 2004 rok w takim stanie to dużo.
Na szczęście niektóre części nowe są w przystępnej cenie (niewiele więcej niż używane + lakierowanie, albo podobne ceny).
Najdroższy element to lampa.
Na szczęście niektóre części nowe są w przystępnej cenie (niewiele więcej niż używane + lakierowanie, albo podobne ceny).
Najdroższy element to lampa.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1