Jaki quad najlepszy? Lucky vs shineray
• Strona 1 z 1
Jaki quad najlepszy? Lucky vs shineray
Witam... Jako chcialbym nabyc jakiegos quada pytam sie który z 2 wybranych jest lepszy. Chodzi o niezawodność, dostępność części itp.
1.Lucky star sp300 (automat jakos daje sobie rade czy w quadach raczej nie?)
2.Shineray 300
1.Lucky star sp300 (automat jakos daje sobie rade czy w quadach raczej nie?)
2.Shineray 300
- szuki1996
- Świeżak
napisz więcej danych ile możesz przeznaczy na quada gdzie będziesz jezidził. Automat w tej pojemnos to nie za dobra sprawa ale shienary też bym niebrał bo to chinol .(ja mam smc 250 i jeżdze razem z inymi quadami np.ltz 400 i bez problem daje rade nadążyci za nimi.)bym ci proponawał kupic takiego mam go jusz od pł rok i nic przynim nir robiłem
- rek38
- Świeżak
jest to tajwan 250 ma 2 cylindry i przez to lepiej idzie niewiem ile ma koni podobno 24 ale jak ma 2 cylindry to moc jest lepiej przekazywana że ma tyle mocy co quady które mają po 30 . v-max to jakieś 115 ale na utwardzonej powieszchni .to za 6 tyś kupisz letko urzywanego. muj znajomy ma tesz takiego i on chał go chyba sprzedawa bo niema czasu jezidżci jak chcesz to moge da ci do niego namiary
- rek38
- Świeżak
przy bardzo spokojnej jeździe w terenie można zejść 5l/100km a przy normalnej jak się nie oszczędza gazu to 8l . a przy ostrym katowani to 10l.
(jak będziesz miał kase to napisz bo jemu się nie spieszy ze sprzedażą )jak chcesz moge ci podesłaci foty tego quada
(jak będziesz miał kase to napisz bo jemu się nie spieszy ze sprzedażą )jak chcesz moge ci podesłaci foty tego quada
- rek38
- Świeżak
szuki1996 napisał(a):Narazie nie dopiero na wakacje bo kapusty nie mam... Ale jak ma 2 cylindry to jest owiele wydajniejszy... szybko czesci sie nie zuzywaja;) a jak tam spalanie??
A moze znacie jakiegos dobrego quada 4x4...do 8tysii
Yamaha Grizzly
Honda Foreman
Kawasaki jakies tam, duzo jest takich sprzętów i dosc młodych
na allegro wybierz quady i przeprawowe cena do 8.500 ustaw i patrz co jest ciekawego
do kolegi rek zamiast ogłaszac się, weź się za ortografię bo aż boli czytając twoje komentarze
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Mam 2 nastepne quady do dyskusji... A jest nim yamaha raptor 350 i suzuki ltz 400
1. spalanie
2. osiagi
3.moc
4.niezawodnosc
prosze o normalne odpowiedzi nie typy poszukaj sobie takich tematow jest tysiace moze i jest ale nigdzie sie nie dowiedzialem tego co chcem
1. spalanie
2. osiagi
3.moc
4.niezawodnosc
prosze o normalne odpowiedzi nie typy poszukaj sobie takich tematow jest tysiace moze i jest ale nigdzie sie nie dowiedzialem tego co chcem
yamaha dt 80 lc2
e-ton viper 150
e-ton viper 150
- szuki1996
- Świeżak
• Strona 1 z 1