[S] wietrzenie szuflady - wiele gadżetów
• Strona 1 z 1
[S] wietrzenie szuflady - wiele gadżetów
Sprzedam obiektyw Sigmy 70-300mm 4-5,6 pod nikona. Stan bardzo dobry. Praktycznie nieużywany. Cena 450 zł.
Aha, nie mam pudełka - zaginęło podczas przeprowadzki.
Casio G-Shock G-7500 SPRZEDANY
Bardzo dobry stan. Normalne ślady użytkowania. Cena 200 zł.
Na sprzedaż mam również ipoda touch 2g 32GB. Technicznie bez zarzutu. Wszystko działa jak należy. Od czasu kiedy nabyłem iphone'a (półtora roku temu) ipod leży w szufladzie.
Na obudowie widoczne ryski. Cena 470 zł. SPRZEDANY
W szufladzie znalazły się również słuchawki douszne Sennheiser CX880 (otwórz link). Stan jak nowe. Kupiłem ze sklepu internetowego. Niestety okazały się dla mnie niewygodne. Cały zestaw czyli pokrowiec (skórzane pudełko), dodatkowe końcówki i słuchawki. Cena 200 zł.
Kolejna pozycja to stacja dokująca do ipoda/iphone'a renomowanej firmy BOSE. Jedyny feler to lekko nadłamana końcówka kabla zasilającego. Wszystko jednak działa jak należy. Cena 450 zł.
Coś dla prawdziwych mężczyzn..
Zegarek Certina DS Action Quartz Chrono (otwórz link). Zegarek ma 3 lata. Niedawno wylądował w serwisie Swatch Group Ireland - po zmianie baterii po prostu przestał działać. Wyczytałem gdzieś, że to typowa usterka - docisk baterii był zbyt słaby. Potencjalny nabywca mógłby go dać do wypolerowania - zegarek ma powierchowne ryski na branzolecie i kopercie wynakające z normalnego użytkowania. Cena 850 zł.
Okulary przeciwsłoneczne Ray Ban. Czyste szkła bez rys. Jak widać na drugim zdjęciu lekko wygięta oprawka. W niczym nie przeszkadza. Nie chciałem kombinować. Można samemu naprostować lub zlecić to optykowi - fucha na 30 sekund. Cena 120 zł.
Odbiór osobisty możliwy w Piasecznie k/Warszawy lub w Radomiu po 18 stycznia - do tego czasu nie ma mnie w Polsce.
Wezmę pod uwagę każdą propozycję. Kontakt możliwy również poprzez email damian_701@yahoo.ie
Aha, nie mam pudełka - zaginęło podczas przeprowadzki.

Casio G-Shock G-7500 SPRZEDANY
Bardzo dobry stan. Normalne ślady użytkowania. Cena 200 zł.
Na sprzedaż mam również ipoda touch 2g 32GB. Technicznie bez zarzutu. Wszystko działa jak należy. Od czasu kiedy nabyłem iphone'a (półtora roku temu) ipod leży w szufladzie.
Na obudowie widoczne ryski. Cena 470 zł. SPRZEDANY
W szufladzie znalazły się również słuchawki douszne Sennheiser CX880 (otwórz link). Stan jak nowe. Kupiłem ze sklepu internetowego. Niestety okazały się dla mnie niewygodne. Cały zestaw czyli pokrowiec (skórzane pudełko), dodatkowe końcówki i słuchawki. Cena 200 zł.

Kolejna pozycja to stacja dokująca do ipoda/iphone'a renomowanej firmy BOSE. Jedyny feler to lekko nadłamana końcówka kabla zasilającego. Wszystko jednak działa jak należy. Cena 450 zł.

Coś dla prawdziwych mężczyzn..

Okulary przeciwsłoneczne Ray Ban. Czyste szkła bez rys. Jak widać na drugim zdjęciu lekko wygięta oprawka. W niczym nie przeszkadza. Nie chciałem kombinować. Można samemu naprostować lub zlecić to optykowi - fucha na 30 sekund. Cena 120 zł.

Odbiór osobisty możliwy w Piasecznie k/Warszawy lub w Radomiu po 18 stycznia - do tego czasu nie ma mnie w Polsce.
Wezmę pod uwagę każdą propozycję. Kontakt możliwy również poprzez email damian_701@yahoo.ie
Ostatnio edytowano 27/1/2012, 22:37 przez bryk77, łącznie edytowano 11 razy
-
bryk77 - Stały bywalec
Jasne. Może zainteresują Cię także słuchawki douszne Sennheiser? Dodałem również zdjęcia ipoda.
Aha, nie mam słuchawek oryginalnych apple. Dałem je kumplowi jakiś czas temu. Nie planowałem sprzedaży ipoda. Pudełka również nie posiadam - wyrzuciłem prawie wszystkie pozostałości po zakupach gadżetów podczas przeprowadzki (właściwie to trzech przeprowadzek w ciągu ostatnich 3 lat..).
Mogę Ci podać numery seryjne - pewnie jest jakaś możliwość sprawdzenia tego urządzenia.
Aha, nie mam słuchawek oryginalnych apple. Dałem je kumplowi jakiś czas temu. Nie planowałem sprzedaży ipoda. Pudełka również nie posiadam - wyrzuciłem prawie wszystkie pozostałości po zakupach gadżetów podczas przeprowadzki (właściwie to trzech przeprowadzek w ciągu ostatnich 3 lat..).
Mogę Ci podać numery seryjne - pewnie jest jakaś możliwość sprawdzenia tego urządzenia.
-
bryk77 - Stały bywalec
Do tych okularów masz jakieś pudełko czy coś? Jakieś potwierdzenie, że nie jest to tania podróbka z giełdy (bez urazy)?
-
zbieracz55 - Świeżak
• Strona 1 z 1