[Aktualności] Rekordowa sprzedaż motocykli BMW w...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Rekordowa sprzedaż motocykli BMW w...
Dyskusja na temat: Rekordowa sprzedaż motocykli BMW w 2011 roku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rekordowa sprzedaż motocykli BMW w 2011 roku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rekordowa sprzedaż motocykli BMW w 2011 roku
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Znaczy sie koniec kryzysu - firma oferujaca jedne z drozszych motocykli zwieksza sprzedaz ... <br><hr>Alex
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mały jesteś i głupi. Kryzys nie dotyka bogatych.<br><hr>FGuruKomentatorzy napisał(a):Znaczy sie koniec kryzysu - firma oferujaca jedne z drozszych motocykli zwieksza sprzedaz ... <br><hr>Alex<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W każdej kategorii (s1000rr, Gs 1200 itp) motocykle BMW wygrywają nie ma więc czemu się dziwić.<br><hr>motobart
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dodał bym do tego jeszcze K1300S i K16000GT/GTL. Bmw z roku na rok coraz bardziej sie rozkreca i dominuje coraz bardziej we wszystkich kategoriach. Mnie ten wynik wzrostu sprzedazy nie dziwi. Ale szkoda mi Husqvarny bo model Nuda 900R jest bardzo ekstrawagancki i ciekawy.<br><hr>GhostKomentatorzy napisał(a):W każdej kategorii (s1000rr, Gs 1200 itp) motocykle BMW wygrywają nie ma więc czemu się dziwić.<br><hr>motobart<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mogliby zrobić motocykle małolitrażowe np. GS 125 (coś jak Derbi Terra) czy zacząć coś w klasie 250,500.<br><hr>Sz. P.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tylko zastanów sie kto to kupi? Cena takiego Gs 125 była by zbyt duża żeby jakiś nastolatek mógł sobie na niego pozwolic. Bmw idzie raczej w drugą strone ma coraz wieksze pojemnosci bo jak ogólnie wiadomo ludzie lubią jak jest wiecej koni mechanicznych i niutków. Jak ktoś chce oszczednie to sobie kupi F800s/st/r albo ktoryś z nowych maxi skuterow.<br><hr>GhostKomentatorzy napisał(a):mogliby zrobić motocykle małolitrażowe np. GS 125 (coś jak Derbi Terra) czy zacząć coś w klasie 250,500.<br><hr>Sz. P.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A co wygrywają? <br><hr>monthyKomentatorzy napisał(a):W każdej kategorii (s1000rr, Gs 1200 itp) motocykle BMW wygrywają nie ma więc czemu się dziwić.<br><hr>motobart<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystkie testy porównanwcze przeprowadzane przez dziennikarzy z całego świata.<br><hr>ZnafcaKomentatorzy napisał(a):W każdej kategorii (s1000rr, Gs 1200 itp) motocykle BMW wygrywają nie ma więc czemu się dziwić.<br><hr>motobart<br>Komentatorzy napisał(a):A co wygrywają? <br><hr>monthy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zapomniałeś dodać: organizowane przez bmw mottorad....a dziennikarze są niezwykle obiektywni i niezależni:), tak jak księża święci:)<br><hr>monthyKomentatorzy napisał(a):W każdej kategorii (s1000rr, Gs 1200 itp) motocykle BMW wygrywają nie ma więc czemu się dziwić.<br><hr>motobart<br>Komentatorzy napisał(a):A co wygrywają? <br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Wszystkie testy porównanwcze przeprowadzane przez dziennikarzy z całego świata.<br><hr>Znafca<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak dzienniakrze MCN-u, Superbike-USA, i reszta zawsze są przekupieni...Komentatorzy napisał(a):W każdej kategorii (s1000rr, Gs 1200 itp) motocykle BMW wygrywają nie ma więc czemu się dziwić.<br><hr>motobart<br>Komentatorzy napisał(a):A co wygrywają? <br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Wszystkie testy porównanwcze przeprowadzane przez dziennikarzy z całego świata.<br><hr>Znafca<br>Komentatorzy napisał(a):zapomniałeś dodać: organizowane przez bmw mottorad....a dziennikarze są niezwykle obiektywni i niezależni:), tak jak księża święci:)<br><hr>monthy<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Poluzuj gościu stringi, bo zrobią "trzask" i będzie po....a dlaczego nie napisano do tej pory o sprzedaży właśnie hondy czy yamahy? ciągle tylko bmw i bmw - po prostu chce się oddać posiłek i tyle. A co mnie obchodzi jakaś huska? Mam gdzieś te motorki, piję do nachalnej reklamy i tyle, ale dopóki nie zluzujesz stringów, to ci olej do łepetyny n ie dopływa i tego nie pojmiesz. <br><hr>monthyKomentatorzy napisał(a):W każdej kategorii (s1000rr, Gs 1200 itp) motocykle BMW wygrywają nie ma więc czemu się dziwić.<br><hr>motobart<br>Komentatorzy napisał(a):A co wygrywają? <br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Wszystkie testy porównanwcze przeprowadzane przez dziennikarzy z całego świata.<br><hr>Znafca<br>Komentatorzy napisał(a):zapomniałeś dodać: organizowane przez bmw mottorad....a dziennikarze są niezwykle obiektywni i niezależni:), tak jak księża święci:)<br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Tak dzienniakrze MCN-u, Superbike-USA, i reszta zawsze są przekupieni...Zejdz na ziemie! myślisz że hondy czy Yamahy nie stać żeby podsmarować dupe pismaką? Poprostu te motocykle są zajebiste i tyle.<br><hr>Znafca<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widać że już dawno ci sie zwoje przepaliły. Honde czy Yamaha to sie może pochwalić sprzedaża kosiarek albo fortepianów badz cudnym wzrostem sprzedaży na rynku indyjskim gdzie kupuje sie motocykle o pojemnosci dmuchawy do trawy. Na wszystkich portalach motocyklowych pisali o wzroscie sprzedaży bmw. Pewnie temu i tu sie ten neews pojawił.<br><hr>ZnafcaKomentatorzy napisał(a):W każdej kategorii (s1000rr, Gs 1200 itp) motocykle BMW wygrywają nie ma więc czemu się dziwić.<br><hr>motobart<br>Komentatorzy napisał(a):A co wygrywają? <br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Wszystkie testy porównanwcze przeprowadzane przez dziennikarzy z całego świata.<br><hr>Znafca<br>Komentatorzy napisał(a):zapomniałeś dodać: organizowane przez bmw mottorad....a dziennikarze są niezwykle obiektywni i niezależni:), tak jak księża święci:)<br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Tak dzienniakrze MCN-u, Superbike-USA, i reszta zawsze są przekupieni...Zejdz na ziemie! myślisz że hondy czy Yamahy nie stać żeby podsmarować dupe pismaką? Poprostu te motocykle są zajebiste i tyle.<br><hr>Znafca<br>
Komentatorzy napisał(a):Poluzuj gościu stringi, bo zrobią "trzask" i będzie po....a dlaczego nie napisano do tej pory o sprzedaży właśnie hondy czy yamahy? ciągle tylko bmw i bmw - po prostu chce się oddać posiłek i tyle. A co mnie obchodzi jakaś huska? Mam gdzieś te motorki, piję do nachalnej reklamy i tyle, ale dopóki nie zluzujesz stringów, to ci olej do łepetyny n ie dopływa i tego nie pojmiesz. <br><hr>monthy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego mit? Przeciez te motocykle jezdza i chca nadal jezdzic i to z jakimi przebiegami<br><hr>NorbKomentatorzy napisał(a):A najlepsze jest to że głównym winowajcą jest GS. Widać mit działa bardzo dlugo<br><hr>moto<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rozpisują się właściciele 10 letnich Hond o BMW którym nigdy w życiu nie jeździli.<br><hr>andrzej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No cóż... Nie od dziś wiadomo, że "De gustibus...".
Nie od dziś wiadomo również, że znajdą się tacy, co będą za wszelką cenę udowadniać, iż jest inaczej ;D
Jedni BMW kochają, inni nie (z różnych sobie znanych powodów). Mnie to osobiście grzeje ;D
Mam BMW, uwielbiam go i nie zamieniłbym aktualnie na żadne inne moto (co nie znaczy, że nie chciałbym mieć w swojej kolekcji innych). Wybierając kolejny motocykl zadałem sobie po prostu pytania czego od niego oczekuję.
BMW na nie wszystkie odpowiedział - ot cała historia i tyle.
Komentarze nt. bycia snobem, lanserem czy krezusem spływają po mnie jak zeszłoroczny śnieg ;]
Wszystkim obrzucającym się wzajemnie błotem serdecznie współczuję.
Ja tam wolę śmigać... W komforcie, precyzji, zadowoleniu, spokoju...<br><hr>arkham
Nie od dziś wiadomo również, że znajdą się tacy, co będą za wszelką cenę udowadniać, iż jest inaczej ;D
Jedni BMW kochają, inni nie (z różnych sobie znanych powodów). Mnie to osobiście grzeje ;D
Mam BMW, uwielbiam go i nie zamieniłbym aktualnie na żadne inne moto (co nie znaczy, że nie chciałbym mieć w swojej kolekcji innych). Wybierając kolejny motocykl zadałem sobie po prostu pytania czego od niego oczekuję.
BMW na nie wszystkie odpowiedział - ot cała historia i tyle.
Komentarze nt. bycia snobem, lanserem czy krezusem spływają po mnie jak zeszłoroczny śnieg ;]
Wszystkim obrzucającym się wzajemnie błotem serdecznie współczuję.
Ja tam wolę śmigać... W komforcie, precyzji, zadowoleniu, spokoju...<br><hr>arkham
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po prostu BMW to jedyna firma która wypuszcza nowe modele i mocno udoskonalić stare. Japończycy śpią bo ich motocykle są przecież najlepsze...<br><hr>Kalafior
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości