kombinezon? rozciÄ…gnie siÄ™ zdeka???
• Strona 1 z 1
kombinezon? rozciÄ…gnie siÄ™ zdeka???
hej
mam takie pytanko odnośnie skórzanego kombinezonu dwuczęściowego.
mianowicie chodzi mi o to czy nowy kombinezon się troche rozjeżdzi że tak powiem.
mam taki troche przyciasnawy, chodzi mi tu o kurtkę. rękawy kurtki są jak najbardziej, spodnie również ale kurtka w klatce piersiowej jest zdeka jakby zamała, niewiele ale jednak.
jeżeli kupiłbym rozmiar większy taki kombinezon to byłby mi za duży
pozdróweczka
mam takie pytanko odnośnie skórzanego kombinezonu dwuczęściowego.
mianowicie chodzi mi o to czy nowy kombinezon się troche rozjeżdzi że tak powiem.
mam taki troche przyciasnawy, chodzi mi tu o kurtkę. rękawy kurtki są jak najbardziej, spodnie również ale kurtka w klatce piersiowej jest zdeka jakby zamała, niewiele ale jednak.
jeżeli kupiłbym rozmiar większy taki kombinezon to byłby mi za duży

pozdróweczka
- broda
- Świeżak
Skórzany kombinezon należy 2-3 razy do roku konserwować środkami pielęgnującymi aby skóra zachowała swoje właściwości, elastyczność i kolor. Ja używałem w tym sezonie tego:
http://allegro.pl/item241272375_zestaw_ ... inese.html
i kombi wyglÄ…da ciÄ…gle jak nowe mimo 2 gleb.
http://allegro.pl/item241272375_zestaw_ ... inese.html
i kombi wyglÄ…da ciÄ…gle jak nowe mimo 2 gleb.
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
po jakimś czasie dopasuje sie skóra do ciała , na początku moze byc troche niekomfortowo..
Jak sie zmiescisz w kurtke i nie bedzie ograniczac zbytnio zasięgu ruchów to bierz ten mniejszy rozmiar , zawsze miec lepiej spasowany kombi niz ma cos odstawać..
Jak sie zmiescisz w kurtke i nie bedzie ograniczac zbytnio zasięgu ruchów to bierz ten mniejszy rozmiar , zawsze miec lepiej spasowany kombi niz ma cos odstawać..
- pk.
- Świeżak
jezeli z miekiej skory to pogimnastykuj sie w tym troche , jezeli ze sztywnego cielska to troche czasu minie zanim sie to dopasuje . jezeli się w tym zle czujesz i trudno się ci w tym poruszać to najlepsze do jazdy będą moto-jeansy i jakas krótka skóra
- radex331
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości