Jak palić gume z ogniem :D
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Owiewka ufo to najbardziej wieśniacka owiewka jaką widziałem... Nie wiem czemu ludzie sie tym jarają
Skoro już masz tą R1 to chociaż zrób ja na psa ze smakiem, a nie na burackie moto bez plastików...

-
Arturo925 - Stały bywalec
Arturo925 napisał(a):Owiewka ufo to najbardziej wieśniacka owiewka jaką widziałem... Nie wiem czemu ludzie sie tym jarają![]()
Bo jest najtańsza? Tak zgaduję, chyba że to nie prawda.
piotrek7714 napisał(a):jak on to zrobił?
zapewne miał przelotowy tłumik, a żeby takie cos zrobic wystarczy manete do końca odwinąc i czekac na efekty
Jak się ma gaźniki

mar111cin napisał(a):czyli przejście od 50ccm do R1klawo xD
Zabawniejsze jest to że ktoś "ma" R1, 17 lat i nie wie nawet jak pierdyknąć z wydechu.
A oponę sport powinien zjeść po chwili palenia, także ciekawym okrutnie jakim cudem autor tematu tyle się napalił już że aż się mu to znudziło. Nie wiem też jakim cudem po kilku glebach (jak sam pisze) po tym jak poniosła go fantazja mógł nie zgruzować tej R1. O pozostałych nieścisłościach nie wspominając.
No ale dobra, robisz tak: Wkręcasz moto na obroty, odcinasz zapłon, zanim obroty całkiem spadną znowu włączasz zapłon. Zakładając że masz przelot i gaźniki to JEBUDU będzie z całą pewnością.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości