[Aktualności] Schuberth rozpoczął bezpłatny...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Schuberth rozpoczął bezpłatny...
Dyskusja na temat: Schuberth rozpoczął bezpłatny Mobility Program!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Schuberth rozpoczął bezpłatny Mobility Program!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Schuberth rozpoczął bezpłatny Mobility Program!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
no i tym oto sposobem bedzie sobie mozna zmieniac kask co 3 lata na nowy. Ciekawe jak podchodza do kwestii udowodnienia ze mialo sie wypadek i jak uszkodzony kask sie bedzie kwalifikowac na wymiane. Ale znajac zycie i porzekadlo polak potrafi...<br><hr>moto fan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zajebisty pomysł! Polacy to zawsze niezadowoleni ... nawet jak dajesz im więcej niż inni <br><hr>mentos
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po to pismo z policji żeby wypadek był udokumentowany. To że spadłeś z motocykla nie oznacza, że nie udeżyłeś kaskiem o asfalt. Poza tym akcja jest chcą dbać o bezpieczeństwo to myślę, że warto.<br><hr>MalikKomentatorzy napisał(a):no i tym oto sposobem bedzie sobie mozna zmieniac kask co 3 lata na nowy. Ciekawe jak podchodza do kwestii udowodnienia ze mialo sie wypadek i jak uszkodzony kask sie bedzie kwalifikowac na wymiane. Ale znajac zycie i porzekadlo polak potrafi...<br><hr>moto fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolego MOTOFAN. Kłania się czytanie ze zrozumieniem!!! 2 jak nie 3 razy jest napisane, że potrzebne jest zaświadczenie z policji. Tego nie dostaniesz na piekne oczy!! Musi się coś wydarzyć także dla wszystkich nieogarnietych taka rada. Czytajcie po dwa albo 3 razy jak nie kumacie!!!<br><hr>AUTOR-LP-fan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ło matko tylko mnie zjedz ze nie doczytalem. przepraszam kolego to juz sie nie powtorzy. wybaczysz mi?<br><hr>moto fanKomentatorzy napisał(a):Kolego MOTOFAN. Kłania się czytanie ze zrozumieniem!!! 2 jak nie 3 razy jest napisane, że potrzebne jest zaświadczenie z policji. Tego nie dostaniesz na piekne oczy!! Musi się coś wydarzyć także dla wszystkich nieogarnietych taka rada. Czytajcie po dwa albo 3 razy jak nie kumacie!!!<br><hr>AUTOR-LP-fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
policja nie wydaje żadnych zaświadczeń, kazdy kto kiedykolwiek wezwał policję do wypadku/stłuczki o tym wie (np, ubezpieczyciel sam się musi zwrócić do policji, ja pomimo prośby zawsze spotykałem się z odmową, oni tylko rejestrują i nic nie wydają)
to po pierwsze.
po drugie... a co jeżeli wypadek wydarzy się na torze wyścigowym (mamy taki w Poznaniu) ?<br><hr>zx6r
to po pierwsze.
po drugie... a co jeżeli wypadek wydarzy się na torze wyścigowym (mamy taki w Poznaniu) ?<br><hr>zx6r
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bzdury opowiadasz. Jeżeli wzywasz policję, to oni mają obowiązek spisać protokół zdarzenia lub ewentualnie notatkę służbową. Potem możesz zwrócić się do komendy, która taką notatkę spisywała o przesłanie jej do ubezpieczyciela oraz do Ciebie. Przynajmniej tak było w moim przypadku. Trochę, to wszystko trwa, ale można wszystko załatwić.<br><hr>GizioKomentatorzy napisał(a):policja nie wydaje żadnych zaświadczeń, kazdy kto kiedykolwiek wezwał policję do wypadku/stłuczki o tym wie (np, ubezpieczyciel sam się musi zwrócić do policji, ja pomimo prośby zawsze spotykałem się z odmową, oni tylko rejestrują i nic nie wydają)
to po pierwsze.
po drugie... a co jeżeli wypadek wydarzy się na torze wyścigowym (mamy taki w Poznaniu) ?<br><hr>zx6r<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości