Dobre radio do fury
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Radio jeszcze nie doszło (Poczta Polska). Jutro mamy święto więc zapowiada się dłuższy weekend i pewnie dopiero po niedzieli dojdzie. Na razie patrzę sobie skrzyni na zapas ale najpierw oczywiście zobaczę jak zagra radio na samych Magnatach.
Swoją drogą to tak perfidnie ciąć w pręta z tą "wyprzedażą"...
Swoją drogą to tak perfidnie ciąć w pręta z tą "wyprzedażą"...

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Tak jak obiecałem, zdaję relację z moich odczuć dotyczących nowego nabytku. Powiem krótko - jak dla mnie rewelacja! Gra miodzio! Dopiero to radyjko wydobyło potencjał z nowych Magnatów. Nie trzeba mi żadnej tuby ani innego gówna. Z samych głośników w drzwiach basik nakurwia aż nogawki w spodniach furkoczą
Jeśli pokuszę się o wygłuszenie drzwi to efekt będzie miazga
Nie jestem audiofilem i na pewno nie jeden "znawca" skrytykowałby to brzmienie ale jak dla mnie jest wystarczające. Jedyne, do czego bym się przyczepił to z deczka zjebane menu, ale pewnie idzie się przyzwyczaić. Trzeba się trochę nagrzebać żeby wejść w ustawienia dźwięku, brakuje jednego prostego przycisku uruchamiającego menu dźwięku. Ale i tak suma sumarum jestem zadowolony
P.S. Dzięki Bryk za propozycję pendrive'a - jest świetny! Wystaje mniej niż gałka do regulacji głośności

P.S. Dzięki Bryk za propozycję pendrive'a - jest świetny! Wystaje mniej niż gałka do regulacji głośności

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości