Zobacz wÄ…tek - Dobre radio do fury
NAS Analytics TAG

Dobre radio do fury

O wszystkim
_________

Postprzez Czester » 5/1/2012, 20:06

Radio jeszcze nie doszło (Poczta Polska). Jutro mamy święto więc zapowiada się dłuższy weekend i pewnie dopiero po niedzieli dojdzie. Na razie patrzę sobie skrzyni na zapas ale najpierw oczywiście zobaczę jak zagra radio na samych Magnatach.

Swoją drogą to tak perfidnie ciąć w pręta z tą "wyprzedażą"... :?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Postprzez komarcc » 5/1/2012, 20:35

No co robić, każdy kombinuje sprzedać swój towar po korzystnej cenie. Może gdyby dał obniżkę z 599zł to by miał więcej klientów.
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Czester » 11/1/2012, 08:43

Tak jak obiecałem, zdaję relację z moich odczuć dotyczących nowego nabytku. Powiem krótko - jak dla mnie rewelacja! Gra miodzio! Dopiero to radyjko wydobyło potencjał z nowych Magnatów. Nie trzeba mi żadnej tuby ani innego gówna. Z samych głośników w drzwiach basik nakurwia aż nogawki w spodniach furkoczą :D Jeśli pokuszę się o wygłuszenie drzwi to efekt będzie miazga :D Nie jestem audiofilem i na pewno nie jeden "znawca" skrytykowałby to brzmienie ale jak dla mnie jest wystarczające. Jedyne, do czego bym się przyczepił to z deczka zjebane menu, ale pewnie idzie się przyzwyczaić. Trzeba się trochę nagrzebać żeby wejść w ustawienia dźwięku, brakuje jednego prostego przycisku uruchamiającego menu dźwięku. Ale i tak suma sumarum jestem zadowolony :D

P.S. Dzięki Bryk za propozycję pendrive'a - jest świetny! Wystaje mniej niż gałka do regulacji głośności :D
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości

na górê