1
• Strona 1 z 1
michael132 napisał(a):i takiego czegoś oczekiwałem a nie sprawdzenia mojej ortografi
tu, z tego co wiem, każdy chętnie pomoże w miarę możliwości. Natomiast nie jesteśmy zwierzętami i przydałoby się trochę dbałości o język.
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
- michael132
- Świeżak
Aczkolwiek, uważam iż trzeba by użyć opcji "Pisownia", jest to bardzo przydatne dla tych którzy mają problemy z pisaniem po polsku. A co do tematu, zanim coś się założy warto użyć Opcji Szukaj. Te tematy był już setki razy poruszane. W taki oto sposób, robi się burdel na forum, a dla świeżo zarejestrowanego usera nic to nie znaczy. Cel to: zarejestrować, zapytać, uzyskać odp, a potem gg.
-
grunder - Mieszkaniec forum
grunder napisał(a):Aczkolwiek, uważam iż trzeba by użyć opcji "Pisownia", jest to bardzo przydatne dla tych którzy mają problemy z pisaniem po polsku. A co do tematu, zanim coś się założy warto użyć Opcji Szukaj. Te tematy był już setki razy poruszane. W taki oto sposób, robi się burdel na forum, a dla świeżo zarejestrowanego usera nic to nie znaczy. Cel to: zarejestrować, zapytać, uzyskać odp, a potem gg.
ok pewnie ja wcześniej już patrzyłem tez tematy ale po prostu chciałem się zapytać

- michael132
- Świeżak
"Zawsze możesz sprawdzić ortografię dowolnym edytorem tekstu, np Wordem... To weź cbr, przynajmniej się nie będzie sypać. "
Każda przeglądarka sprawdza pisownie. Ale słowniki jeszcze, o dziwo, są dosyć ograniczone.
"Dziś na wszystko można znaleźć dolegliwość na "Dys" ?? "
Tak, ale bycie "dys" to bycie debilem i to takim maksymalnym, bo mimo wiedzy, że się nim jest, nic się z tym nie robi
"i takiego czegoś oczekiwałem a nie sprawdzenia mojej ortografi "
PiszÄ…c byle jak pokazujesz brak szacunku do innych, a przede wszystkim do siebie.
"oczywiście będę się starał i nie uważam nikogo za zwierzę "
To siÄ™ postaraj, a nie nadal robisz z siebie kretyna...
"A co do tematu, zanim coś się założy warto użyć Opcji Szukaj."
Zanim się zarejestruje, powinien być test na IQ, byłoby mniej pokemonów, jak założyciel tematu.
"ok pewnie ja wcześniej już patrzyłem tez tematy ale po prostu chciałem się zapytać Smile"
Jak Ci się nudzi to znajdź sobie dziewczynę, ew. chłopaka...
Każda przeglądarka sprawdza pisownie. Ale słowniki jeszcze, o dziwo, są dosyć ograniczone.
"Dziś na wszystko można znaleźć dolegliwość na "Dys" ?? "
Tak, ale bycie "dys" to bycie debilem i to takim maksymalnym, bo mimo wiedzy, że się nim jest, nic się z tym nie robi

"i takiego czegoś oczekiwałem a nie sprawdzenia mojej ortografi "
PiszÄ…c byle jak pokazujesz brak szacunku do innych, a przede wszystkim do siebie.
"oczywiście będę się starał i nie uważam nikogo za zwierzę "
To siÄ™ postaraj, a nie nadal robisz z siebie kretyna...
"A co do tematu, zanim coś się założy warto użyć Opcji Szukaj."
Zanim się zarejestruje, powinien być test na IQ, byłoby mniej pokemonów, jak założyciel tematu.
"ok pewnie ja wcześniej już patrzyłem tez tematy ale po prostu chciałem się zapytać Smile"
Jak Ci się nudzi to znajdź sobie dziewczynę, ew. chłopaka...
- mustafa_waw
- Świeżak
mustafa_waw napisał(a):To się postaraj, a nie nadal robisz z siebie kretyna...
i kto to mówi? Ktoś kto nie potrafi używać edytora tekstu.. Ogarnij się chłopie bo robisz wioskę
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości