Kat.A.... a 18 urodziny w 2012
• Strona 1 z 1
Kat.A.... a 18 urodziny w 2012
Witam , wiem wiem te tematy się już powtarzają .
Ale tak mam już namieszane w głowie ... nie którzy mówią że spokojnie sobie zrobię prawko (urodziny mam 3 lipca 2012r.) bo zmiany wchodzą dopiero w 2013 , zaś nie którzy mówią że nie da rady bo zmiany wejdą w 2012 ... tak mi już namieszali w głowie .
Ale tak mam już namieszane w głowie ... nie którzy mówią że spokojnie sobie zrobię prawko (urodziny mam 3 lipca 2012r.) bo zmiany wchodzą dopiero w 2013 , zaś nie którzy mówią że nie da rady bo zmiany wejdą w 2012 ... tak mi już namieszali w głowie .
<<Motocykl to nie wszystko liczy siÄ™ pasja...>>
-
judidzn - Świeżak
Jasne, lepiej słuchać wypocin jakichś gimnazjalistów, niż zajrzeć do ustawy. Tam jasno napisane jest, że wchodzi ona w życie w 2013 roku. Także jeśli zapiszesz się na egzamin w lipcu 2012, to spokojnie dasz radę. No chyba że nie zdasz 

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
Konkretna odpowiedź padła już wielokrotnie w temacie poświęconym projektowi ustawy o kierujących. Jak wół było napisane, że art. 139 tejże ustawy wszystko wyjaśnia. Rzygać już się chce czytając takie tematy. Każdy ma "mętlik w głowie" i każdy ma "namieszane". Skoro sugerujesz się postami typu "kolega wujka sąsiada jest instruktorem i mówił, że zmiany wchodzą w 2012" i zestawiasz je z postami ludzi, którzy napisali "że nowe przepisy wchodzą w życie z dniem 19.01.2013" i poparli to przepisami prawa, to sorry, ale umiejętność logicznego myślenia jest Ci obca.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości