Blokada mocy GSX 650 F
• Strona 1 z 1
Blokada mocy GSX 650 F
Witam, posiadam owy motocykl ale niestety na blokadach. Sezon zakończony, jeśli przez zime nie sprzedam go, postaram się odblokować moc i może założyć jakiś ciekawszy komin.
Motocykl sprowadzony z Francji, a tam blokują moto na 34kw o ile dobrze pamiętam, chciałbym dowiedzieć się gdzie znajduje się ta blokada, na czym polega odblokowanie itp. Przy 160km/h na 5-tym biegu obroty zatrzymują się między 7 a 8 tys. i nie chce szybciej jechać.
Czy jest ktoś w stanie mi pomóc ew. naświetlić trochę bardziej na czym to polega?
Zdławiony motocykl to zły motocykl.
Pozdrawiam.
Motocykl sprowadzony z Francji, a tam blokują moto na 34kw o ile dobrze pamiętam, chciałbym dowiedzieć się gdzie znajduje się ta blokada, na czym polega odblokowanie itp. Przy 160km/h na 5-tym biegu obroty zatrzymują się między 7 a 8 tys. i nie chce szybciej jechać.
Czy jest ktoś w stanie mi pomóc ew. naświetlić trochę bardziej na czym to polega?
Zdławiony motocykl to zły motocykl.
Pozdrawiam.
- diablo951
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Łoł nie wiedziałem że tak szybko to ogarniecie, rok moto 2009. Ciekawe ile w serwisie by sobie wołali za zdjęcie takiej blokady.
Kiedyś ktoś mi powiedział że blokada może być w mechanizmie manetki, tam jest jakaś blaszka którą trzeba zlikwidować czy coś, ale wydaje mi się że to bzdura bo manetka odwija się na maksa.
Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.
Kiedyś ktoś mi powiedział że blokada może być w mechanizmie manetki, tam jest jakaś blaszka którą trzeba zlikwidować czy coś, ale wydaje mi się że to bzdura bo manetka odwija się na maksa.
Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.
- diablo951
- Świeżak
-
phoenix10102 - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Nic narazie nie kupuj.
Jako, że również mam suzuki najczęściej blokada jest na ecu.
Najprostszym rozwiązaniem jest przecięcie pin-u 24 lub 25.
Oczywiście nie twierdze, że tylko tam jest blokada.
Jeśli masz ten sam ecu co sv to zabieg ten powinien wystarczyć.
Poszukaj na różnych forach suzuki
Jako, że również mam suzuki najczęściej blokada jest na ecu.
Najprostszym rozwiązaniem jest przecięcie pin-u 24 lub 25.
Oczywiście nie twierdze, że tylko tam jest blokada.
Jeśli masz ten sam ecu co sv to zabieg ten powinien wystarczyć.
Poszukaj na różnych forach suzuki
- hubi199
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa