CPI SM 50 do oceny
• Strona 1 z 1
CPI SM 50 do oceny
Prosiłbym o ocenę tego moto link: http://allegro.pl/cpi-sm-50-derbi-senda ... 72694.html
Z góry dziękuję ;]
Z góry dziękuję ;]
- punk891
- Świeżak
0 zdjęć z lewej str, przestawienie moto do zdjęcia aż tyle czasu nie pochłania, że nie można tego zrobić. To może akurat pierdoła. Napęd na wykończeniu, duża zębatka z tyłu może coś sugerować, jakaś ponadprzeciętna guma.. ? Ogólnie sprawdź silnik, reszta myślę, że ok
-
Szuma_ - Świeżak
Szuma_ napisał(a):0 zdjęć z lewej str, przestawienie moto do zdjęcia aż tyle czasu nie pochłania, że nie można tego zrobić. To może akurat pierdoła. Napęd na wykończeniu, duża zębatka z tyłu może coś sugerować, jakaś ponadprzeciętna guma.. ? Ogólnie sprawdź silnik, reszta myślę, że ok
Sugerujesz, że mogła w stuncie jeździć ? Co do gumy, to te motorki mają sporego laka, bo oryginał to chyba 120 jest. A co do zdjęć tylko z prawej strony, to ten sprzedawca tylko z tej strony robi zdjęcia. Poproszę go na mailu, żeby mi dał zdjęcia jak stoi prosto z tyłu i z przodu i właśnie tą lewą stronę.
- punk891
- Świeżak
Guma czyli wheelie ;P Stunt odpada, a co do zębatki to może po prostu komuś zależało żeby się lepiej zbierał i w sumie po namyśle to tego bym się trzymał. Ważne żeby pracę silnika sprawdzić, bo to już więcej powie
-
Szuma_ - Świeżak
- Fantas3k
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości