50cc
• Strona 1 z 1
50cc
Witam, w najbliższą sobotę jadę obejrzeć motorower, który chce kupić, i nie wiem do którego lepiej jechać. Po zdjęciach która lepiej według Was obejrzeć?
Tą YAMASZKE (otwórz link) - bliżej mnie
czy tą APKE (otwórz link)?
z góry dzięki. pzdr
Edit: Sprowadzane opłaca się?
Tą YAMASZKE (otwórz link) - bliżej mnie

z góry dzięki. pzdr
Edit: Sprowadzane opłaca się?
"Motocykle - mój ustrój, mój wybór, moje życie..."
-
Janko234 - Świeżak
lepiej TZR bo obie ładne
ale tzr nowsza i prawie taka sama cena.
sprowadzanie sie opłaca jak ma sie dojscia, dograny dobry transport itp. tak bez zajomosci kupic w necie i przyciagać średnio. zaoszczędzisz na moto 1000 zł ale tego tysiaka stracisz na przeróżne opłaty (transport, rejestracja itp )

sprowadzanie sie opłaca jak ma sie dojscia, dograny dobry transport itp. tak bez zajomosci kupic w necie i przyciagać średnio. zaoszczędzisz na moto 1000 zł ale tego tysiaka stracisz na przeróżne opłaty (transport, rejestracja itp )
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
to zalezy z jakiego źródła biorą... mozna za granicą kupic tanio np z parkingów policyjnych trafiaja tam sprzęty np po kradzieżowe. bez zadnych wiekszych wad, za grosze - wiec cena po sprowadzeniu i tak bedzie niezła. ale równei dobrze mozna trafic np moto po powodzi itp. moze wygladac ładnie ale w róznym moze byc stanie. jednak równei dobrze taka sama sytuacja moze byc kupujac moto z kraju, rózni ludzie uzytkują te sprzęty i nigdy nie masz pewnosci jaka miał przeszłość
zawsze jest pewne ryzyko jak nie kupujesz nówki z salonu. ważne jest zeby dobrze taki sprzęt sprawdzic i ocenic czy sie nadaje do kupna, czy to kompletny trup i lepiej sobie odpuscic. ale po fotkach niestety wszystkiego nie wyczaisz

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- zapaleniez
- Świeżak
http://allegro.pl/show_item.php?item=1973754776 - a może oglądał ktoś już tą yamahe? bo widzę, że film który był nagrany i zamieszczony na aukcji jest na yt od któregoś lipca, a mamy grudzień. Czyli jak nie zeszła od lipca do teraz może być coś z nią nie tak?
Edit. A kupował ktoś jakiś skuter od tego sprzedającego?
Edit. A kupował ktoś jakiś skuter od tego sprzedającego?
"Motocykle - mój ustrój, mój wybór, moje życie..."
-
Janko234 - Świeżak
witam
nie wiem czy trafiłem z tematem, i działem, ale jestem na tym forum pierwszy raz... Ale, mam problem. jest zima i chce zrobić, podreperować swój motorower 50ccm. mam problem z czujnikiem luzu. nie mogę go znaleźć. czytałem trochę na różnych forach, ale i to nie pomaga. może ktoś będzie wiedział gdzie owy czujnik się znajduje w silniku. silnik to lifan 50 4-suv. Motorower to sachs madass 50. za pomoc z góry dziękuję. nie wychodzi mi wstawianie zdjęć więc podam adres innego forum na którym zamieściłem podobny post. tam są foto.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... 3#10230653
nie wiem czy trafiłem z tematem, i działem, ale jestem na tym forum pierwszy raz... Ale, mam problem. jest zima i chce zrobić, podreperować swój motorower 50ccm. mam problem z czujnikiem luzu. nie mogę go znaleźć. czytałem trochę na różnych forach, ale i to nie pomaga. może ktoś będzie wiedział gdzie owy czujnik się znajduje w silniku. silnik to lifan 50 4-suv. Motorower to sachs madass 50. za pomoc z góry dziękuję. nie wychodzi mi wstawianie zdjęć więc podam adres innego forum na którym zamieściłem podobny post. tam są foto.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... 3#10230653
- barti31081994
- Świeżak
Janko234, oczywiście, że TZR'ka jest lepsza od RS'ki. Sam jestem posiadaczem TZR"ki która została sprowadzona ze Szwajcarii i jestem z niej bardzo zadowolony. Ta TZR'ka z aukcji którą podałeś stanowczo nie zasługuje na cenę 5 tys. Widać, że facet się z nią długo buja bo zdjęcia robione latem. Ja zaproponuj facetowi z 4300zł a jak się będzie targował to dojdź do 4500zł powyżej się raczej nie opłaca chyba, że jest naprawdę w świetnym stanie, bez żadnych zadrapań, pęknięć czy wad silnikowych.
- Ravo
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm