Honda mtx 80
• Strona 1 z 1
Honda mtx 80
Mam pytanie czy dam rade w domowych warunkach wymienic tłok w tym motorku??
- HarPix
- Świeżak
To zależy jakie masz domowe warunki, jeśli chodzi o temperaturę i o ilość miejsca to bez problemu się wyrobisz w domu, ale musisz mieć podstawowe narzędzia i trochę oleju w głowie inaczej możesz coś źle złożyć, lub uszkodzić podczas montażu.
-
komarcc - VIP Ścigacz.pl
czy ja wiem
ja sie 1 raz bałem silnik rozebrac
0 pojęcia o tym... i dałem rade
wystarczy myślec nad tym co sie robi. i co prawda warto mieć jakas wiedze, ew znać kilka patentów i sposobów i manualnych zdolnosci..
popatrz sobie w necie np na YT jak wymieniaja tłok w silniku 2T w kazdym jest praktycznie tak samo

popatrz sobie w necie np na YT jak wymieniaja tłok w silniku 2T w kazdym jest praktycznie tak samo
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Wpisz w google docieranie 2T i czytaj, jest tysiące wyników na ten temat. W każdym moto jest zazwyczaj tak samo liczy się tylko czy jest to 2T czy 4T, no i jaki cylinder żeliwny/alu/nicasil.
Szybciej byś to znalazł szukając samodzielnie, niż zadając tutaj pytanie i czekać na odpowiedź.
Szybciej byś to znalazł szukając samodzielnie, niż zadając tutaj pytanie i czekać na odpowiedź.
-
komarcc - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa