[skutery] Gilera GP800 – nowy król
• Strona 1 z 1
[skutery] Gilera GP800 – nowy król
Dyskusja na temat: Gilera GP800 – nowy król
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Gilera GP800 – nowy król
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Gilera GP800 – nowy król
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Zgadzam sie z tym artykułem w 100%. Jednak dopowiadając do autora, chciałam dodać, że model ten jest dla ludzi, którzy chcą mieć ten mały skuter, tylko troszkę wiekszy. Co racja, to racja - skutery powinny być małe i być do 125cm3, ale to już przesada, mimo, że motor jest super. Szerokiej drogi.<br><hr>Gośka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No tak producenci muszą się trochę "pościgać" i wymyślać coraz to silniejsze "sztuki"... ale chyba zapominają czym skutery zdobyły taką popularność - mały, zwinny, wszędzie wjedzie i wyjedzie. A tu proszę ponad 200kg i 75KM!!! to już jest kuter, a nie skuter!;D ale jedno trzeba przyznać - niesamowity i dynamiczny design, robi z niego motocykl, który chce się mieć!<br><hr>rapee
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kto co lubi - niektórzy od twardego Porsche wolą sportowego, ale automatycznego, ze skrórą i podgrzewanymi fotelami Mercedesa.<br><hr>KilloKomentatorzy napisał(a):No tak producenci muszą się trochę "pościgać" i wymyślać coraz to silniejsze "sztuki"... ale chyba zapominają czym skutery zdobyły taką popularność - mały, zwinny, wszędzie wjedzie i wyjedzie. A tu proszę ponad 200kg i 75KM!!! to już jest kuter, a nie skuter!;D ale jedno trzeba przyznać - niesamowity i dynamiczny design, robi z niego motocykl, który chce się mieć!<br><hr>rapee<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja uwazam poniewaz bardzo lubie skutery, ze ta gilera jest niczego sobie...na codzien jezdze burgmanem 650 i zastanawiam sie nad powikszeniem floty maxi. Tylko lepiej wyglada grafitowy niz czerwony wg.mnie.Komentatorzy napisał(a):Zgadzam sie z tym artykułem w 100%. Jednak dopowiadając do autora, chciałam dodać, że model ten jest dla ludzi, którzy chcą mieć ten mały skuter, tylko troszkę wiekszy. Co racja, to racja - skutery powinny być małe i być do 125cm3, ale to już przesada, mimo, że motor jest super. Szerokiej drogi.<br><hr>Gośka<br>
pozdr.<br><hr>Sidney Polak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A mnie też bardzo się podoba. To jest połączenie komfortu z mocą. I wszystko cacy!
Autor zapomniał dopisać, że hamulce są ze specjalnej serii Brembo Oro (na polski: złoto).<br><hr>tweedy

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości