nowy enduro 50cm3 kupno
• Strona 1 z 1
nowy enduro 50cm3 kupno
Witam.
Zamierzam kupić enduro 50ccm ale nowe. Nie chcę używki. Zamierzam przeznaczyć ok 4000 zl na ten motor. Co możecie polecić? Jestem początkującym i będę wszystkiego się dopiero uczył więc nie musi być mega dobry.
Wczoraj w sklepie widziałem DIABOLINI ENDURO XB-33W za 3400zl ale z tego co przeczytałem to chinole są daremne więc jak na razie dalej szukam.
PS.
Nie piszcie mi o używkach bo takiej nie chcę.
PS.
Wiecie może gdzie na śląsku są dealerzy motocykli, którzy mają tanio i duży wybór?
Zamierzam kupić enduro 50ccm ale nowe. Nie chcę używki. Zamierzam przeznaczyć ok 4000 zl na ten motor. Co możecie polecić? Jestem początkującym i będę wszystkiego się dopiero uczył więc nie musi być mega dobry.
Wczoraj w sklepie widziałem DIABOLINI ENDURO XB-33W za 3400zl ale z tego co przeczytałem to chinole są daremne więc jak na razie dalej szukam.
PS.
Nie piszcie mi o używkach bo takiej nie chcę.
PS.
Wiecie może gdzie na śląsku są dealerzy motocykli, którzy mają tanio i duży wybór?
- klaudinek
- Świeżak
do 4000 z nowych to tylko chińczyki. Nieporównywalnie gorsze od używek markowych
edit. poprawiłem wybacz
edit. poprawiłem wybacz

Ostatnio edytowano 30/11/2011, 20:28 przez ITakZapomne, łącznie edytowano 1 raz
- ITakZapomne
- Świeżak
no do 4000tysiecy to ty mozesz pomału fabryke wykupować... a nie pojedynczy motocykl...
jezeli chodzi o 4 tysiace = 4000 zł to nówki nie kupisz, chyba że chinczyka. ale wg mnie duzo lepiej kupic kilku letniego japonczyka/włocha niż nówke chinczyka
jezeli chodzi o 4 tysiace = 4000 zł to nówki nie kupisz, chyba że chinczyka. ale wg mnie duzo lepiej kupic kilku letniego japonczyka/włocha niż nówke chinczyka
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
http://otomoto.pl/kingway-inny-yamasaki ... 60468.html
a co powiecie o kingway yamasaki? Jest za 3200... Jeździł nim ktoś?
a co powiecie o kingway yamasaki? Jest za 3200... Jeździł nim ktoś?
- klaudinek
- Świeżak
kumpel go ma i sporadycznie wjeżdza w teren.. ma go mniej niz rok i wygląda jak szmata. plastiki połamane. silnik cieknie
z miejsca musiał wymieniac naped bo ten w terenie leci w oczach... jednym słowem porazka. nie patrz na chinczyki jak chcesz smigac w terenie..

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Te kingway to miała być chyba jakaś podróbka Kawasaki na Yamasaki haha śmiesze badziewie... Koleś za 4 tysiące wyrwiesz sende około 3 letnią albo dt z 5letnią a to wytrzyma 10 takich chinilo więc powodzenia. I wogule taki chiniol dysponuje mocą 4km a yamaszka około 9/10 

- Fantas3k
- Bywalec
wszystko jest wazne. nie ma rzeczy na która nie ma co zwracac uwagi ;P jezeli sie sam nie znasz to weź ze sobą na oględziny kogoś kto sie zna, ew znajdz jakiegos mechanika z miasta w którym kupujesz i umów sie z nim na ogledziny. zreszta nawet jak sie znasz podczas zakupu czesto sie zapomina o istotnych kwestiach do sprawdzenia ;P
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Derbi X-Race 50 SM
Yamaha DT 50 R
Derbi Senda X-Treme 50 R
Derbi X-Race 50 R
Derbi DRD Racing 50 SM
Derbi DRD Racing 50 R
Beta RR Enduro 50/50 ALU/ 50 Racing
A pomoże ktoś w wyborze używki z tych modeli? Wizualnie mi się podobają ale nie o to przecież głównie chodzi
Plusy i minusy tych modeli jak ktoÅ› zna
Yamaha DT 50 R
Derbi Senda X-Treme 50 R
Derbi X-Race 50 R
Derbi DRD Racing 50 SM
Derbi DRD Racing 50 R
Beta RR Enduro 50/50 ALU/ 50 Racing
A pomoże ktoś w wyborze używki z tych modeli? Wizualnie mi się podobają ale nie o to przecież głównie chodzi

Plusy i minusy tych modeli jak ktoÅ› zna
- klaudinek
- Świeżak
haha tak i moze jeszcze kupic i Ci pod dom postawic ?
kazdy sprzet dobry bo to markowe pojazdy. róznia sie niewiele. wszystkie maja w zasadzie tylko 2 rodzaje silników minarelli albo derbi. nie patrz na konkretny model, tylko na to co stoi blisko ciebie, za rozsądną kase i w rozsądnym stanie technicznym,

kazdy sprzet dobry bo to markowe pojazdy. róznia sie niewiele. wszystkie maja w zasadzie tylko 2 rodzaje silników minarelli albo derbi. nie patrz na konkretny model, tylko na to co stoi blisko ciebie, za rozsądną kase i w rozsądnym stanie technicznym,
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
tak szybko z zakupem mi się nie śpieszy, zawsze mogę podjechać. Co jakiś czas zerkam na allegro i sporo jest modeli, które miały dużo rzeczy powymieniane na nowe tj. rocznik 98 derbi koleś zamontował silnik z 2007 roku oryginalny. Będzie to mój pierwszy motorek i nie chcę wtopić kasy a chciałbym oczywiście sprawny i w jak najlepszym stanie. A podstawić jak możesz to się nie obrażę xD
- klaudinek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości