[Aktualności] Nadal trwa wielka wyprzedaż w Inter...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Nadal trwa wielka wyprzedaż w Inter...
Dyskusja na temat: Nadal trwa wielka wyprzedaż w Inter Motors
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nadal trwa wielka wyprzedaż w Inter Motors
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nadal trwa wielka wyprzedaż w Inter Motors
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
To ściema!!!! Wszystko jest ale w sztuce raz!!! To znaczy, że taki a taki kombinezon owszem i jest, ale jeden na całą Polskę i tylko w jednym rozmiarze. Stary numer. Jak już jesteś napalony w sklepie to i tak coś kupisz. Legalne i owszem bo produkt istnieje więc ma prawo być w gazetce. Nie dajcie się zrobić!<br><hr>Piter
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
coś w tym jest , może nie 100% , ale swego czasu w Sosnowcu z rzeczy przecenionych nie bylo chyba nic . W nowym "ŚM" jest gazetka z promocją Inter motors , ale szczerze to mi się nie chce już do nich nawet jechac <br><hr>Tomek b12Komentatorzy napisał(a):To ściema!!!! Wszystko jest ale w sztuce raz!!! To znaczy, że taki a taki kombinezon owszem i jest, ale jeden na całą Polskę i tylko w jednym rozmiarze. Stary numer. Jak już jesteś napalony w sklepie to i tak coś kupisz. Legalne i owszem bo produkt istnieje więc ma prawo być w gazetce. Nie dajcie się zrobić!<br><hr>Piter<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiele rzeczy (kombinezony itp) które są przecenione o 1-2tys złotych, wyprzedaje się w ciągu kilku dni od początku wyprzedaży. Z starszych modeli zwykle są 1-2 sztuki w sumie, z nowszych po kilka sztuk na rozmiar. Jeżeli nie chcesz jechać, to dzwonisz i prosisz o sprawdzenie dostępności. Tak zrobiłem i buty z rękawicami kupiłem. Polakom to się chyba nigdy nie dogodziKomentatorzy napisał(a):To ściema!!!! Wszystko jest ale w sztuce raz!!! To znaczy, że taki a taki kombinezon owszem i jest, ale jeden na całą Polskę i tylko w jednym rozmiarze. Stary numer. Jak już jesteś napalony w sklepie to i tak coś kupisz. Legalne i owszem bo produkt istnieje więc ma prawo być w gazetce. Nie dajcie się zrobić!<br><hr>Piter<br>Komentatorzy napisał(a):coś w tym jest , może nie 100% , ale swego czasu w Sosnowcu z rzeczy przecenionych nie bylo chyba nic . W nowym "ŚM" jest gazetka z promocją Inter motors , ale szczerze to mi się nie chce już do nich nawet jechac <br><hr>Tomek b12<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak zwykle w intermotors czyli sprzatanie smietnika, gdzie nie ma kolorow, rozmiarów itd.<br><hr>MXRacer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości