Zobacz wÄ…tek - CBR600F 2011 a prawo...
NAS Analytics TAG

CBR600F 2011 a prawo...

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Postprzez tomek_gda » 30/11/2011, 16:05

do usunięcia
tomek_gda
Świeżak

Postprzez mustafa_waw » 30/11/2011, 16:15

"Najpierw zoreintuj się w temacie a dopiero potem zabieraj głos bo to co piszesz to bzdury. To że komisy i inne cwaniaki sprowadzają padła żeby je po "taniości" składać i sprzedawać u nas to częste zjawisko. Ale od kiedy to komisy są wyznacznikiem czegokolwiek? Twoja nówka po 3-4 latach może być w niewiele lepszym stanie - parkingówki, ślizgi, nieumiejętne posługiwanie się skrzynią biegów, zaniedbania serwisowe/eksploatacyjne itd itd. "
Ciekawe, rynek taki sam jak u nas, nawet ludzie są mądrzejsi, bo chociażby mają normalną kulturę i lepiej zarabiają, a oddają swoje sprzęty za pół ceny. Niezły paradoks, ludzie bardziej ogarnięci są jednak głupsi. Wszystkie pojazdy w EU mają podobną cenę, niezależnie czy to Polska czy Niemcy. A Ty oddałbyś dobrego sprzęta za pół ceny?
Ponadto nie tak dawno temu, rozmawiałem z osobą, która sprowadza pojazdy z Włoch, Francji i krajów Beneluksu. Jakoś się zniechęciłem do moto od naszych zachodnich sąsiadów.
A co do pana biznesmena, to pisałem, że niech Cie o to głowa nie boli, swój sposób mam ;)
Tak swoją drogą mi wyszło, że za 30k moto zapłacę ok 2,7 k zł, więc nie jest źle.
mustafa_waw
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê