takie pytanie...
• Strona 1 z 1
takie pytanie...
Witam wszystkich, mam takie pytanie i dreczy mnie to od jakiegos czasu bo nie moge znalezc odpowiedzi, mianowicie chcialbym zakupic jakas 125 ale nie mam ani A a A1 nie chce robic bo wole poczekac do 18, i tu nasuwa sie pytanie czy oplaca sie robic A1 ? czy olac to i jezdzic bez papierka do poki nie zrobie A czy przy kontroli policja odrazu zawija za brak dokumentu i czy wogole przejmuja sie motocyklistami, jak to jest ? z gory dzieki za odpowiedzi
- DziabÄ…g
- Świeżak
Takie pytanie... - moze chociaz przeczytał byś na szybklo regulamin forum.
Ja miałem robić A1 i wkońcu mi się odechciało
Musiałbyć jeszcze teraz czekać na prawko troche czasu, a tak już latam spory kawałek czasu. Jeżeli masz kase i chcesz 100% leganie to oczywiście, rób tą kategorie, potem masz lżejszy egzamin na A.
Jeżeli złapią Cie bez okładek, to w najlepszym przypadku spuszczają Ci powietrze i mówią, żebyś wiecej nie jeździł ( ja bym na takiego fuksa nie liczył, ale zdaża się), a w najgorszym- zabierają Ci moto, a ty nie wiem co dokładnie, ale potem nie mozesz robić przez wyznaczona ilosc lat, prawa jazdy żadnej kategorii.
Ja miałem robić A1 i wkońcu mi się odechciało

Jeżeli złapią Cie bez okładek, to w najlepszym przypadku spuszczają Ci powietrze i mówią, żebyś wiecej nie jeździł ( ja bym na takiego fuksa nie liczył, ale zdaża się), a w najgorszym- zabierają Ci moto, a ty nie wiem co dokładnie, ale potem nie mozesz robić przez wyznaczona ilosc lat, prawa jazdy żadnej kategorii.
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Kontrole same bez przyczyn
Pierwszą to miałem taką, ze stali sobie pod sklepem na zakupach już wsiadali do samochodu kiedy ich mijałem i mnie ścigały, zatrzymali i kontrolowali
I wuj wie czemu
Myślą, że zgarną wiecej w ten sposób mandatów

Myślą, że zgarną wiecej w ten sposób mandatów

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
ja cisne wszystkim co sie da (nawet karty nie mam
)
wystarczy znac dobre trasy do ucieczki ktorych w moich okolich nie brakuje

wystarczy znac dobre trasy do ucieczki ktorych w moich okolich nie brakuje

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Ja cisne na rs 125 bez prawka , a jak nadazyla sie okazja to ojca 750 shadowka po miescie lub autem ale to juz inna historia
)

Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości