kawasaki z750 vs suzuki gsr750
• Strona 1 z 1
kawasaki z750 vs suzuki gsr750
Witam !
Ostatnio napisalem temat o kawie ale tak poznajac rynek znalezlem wlasnie susukacza. No i teraz pytam ktory z nich jest lepszy pod kazdym wzgledem
Ostatnio napisalem temat o kawie ale tak poznajac rynek znalezlem wlasnie susukacza. No i teraz pytam ktory z nich jest lepszy pod kazdym wzgledem
- vuvu
- Świeżak
Z750 jest tańsze, ładniejsze(w mojej opinii), ma ciekawszą charakterystykę silnika, lepiej brzmi.
GSR 750 ma lepszy feedback, generalnie lepsze przyspieszenie i elastyczność, mniej pali.
Mimo wszystko są to konstrukcje bardzo podobne, obie na stalowej ramie, ze 106 konnym silnikiem z 4 cylindrami w rzędzie. Ja bym wsiadł na jedno, na drugiego, przejechał się i wybrał, a jeśli nie ma możliwości to na oko. Ani jednym, ani drugim się nie rozczarujesz, ta sama klasa
PS
Jest jeszcze Pianino FZ8, nie wiem czy brałeś pod uwagę.
Ma najlepsze hamulce z tej trójki i aluminiową ramę.
GSR 750 ma lepszy feedback, generalnie lepsze przyspieszenie i elastyczność, mniej pali.
Mimo wszystko są to konstrukcje bardzo podobne, obie na stalowej ramie, ze 106 konnym silnikiem z 4 cylindrami w rzędzie. Ja bym wsiadł na jedno, na drugiego, przejechał się i wybrał, a jeśli nie ma możliwości to na oko. Ani jednym, ani drugim się nie rozczarujesz, ta sama klasa

PS
Jest jeszcze Pianino FZ8, nie wiem czy brałeś pod uwagę.
Ma najlepsze hamulce z tej trójki i aluminiową ramę.
-
Atlantis - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości