suzuki rg czy aprilia rs??!
• Strona 1 z 1
suzuki rg czy aprilia rs??!
witam
mam do was pytanie bardzo mi potrzebne.Poniewaz niedawno sprzedałem skuter to teraz chciałbym sie przesiasc na scigacz
i jak myslicie co by bylo lepsze?? APRILIA RS50 czy SUZUKI RG80??
Z góry wam dziekuje a jesli macie jakies fajne oferty tych motorków to piszczie....
mam do was pytanie bardzo mi potrzebne.Poniewaz niedawno sprzedałem skuter to teraz chciałbym sie przesiasc na scigacz
i jak myslicie co by bylo lepsze?? APRILIA RS50 czy SUZUKI RG80??
Z góry wam dziekuje a jesli macie jakies fajne oferty tych motorków to piszczie....

gg:9830753 | tel: 514575987 | email: danielyamaha@interia.pl
- Daniel_wojkowice
- Świeżak
2pac napisał(a):ja ci radze wziasc aprilie.
jest napewno ladniejsza i wieksza
i osiagi pewnie tez ma lepsze
Tylko , że suzuki to 80 , a aprilia 50 więc jak seryjna 50 może mieć lepsze osiągi od seryjnej 80

Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
Też stawiam na RS 50. Napewno jest dużo ładniejsza, chociaż RG po zmianie na street'a całkiem mi się podoba
No, ale nie oszukujmy się, nie dostaniesz za małą kase RG po takim tuningu, a sam żeby cos przy nim zrobić bedziesz musiał włożyć w to sporo kasy i dużo czasu.
Łatwiej jest zrobić tuning RSki na 80cm
Pozdro

Łatwiej jest zrobić tuning RSki na 80cm

Pozdro
Ostatnio edytowano 9/5/2007, 14:48 przez Fenek16, łącznie edytowano 1 raz
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
- Daniel_wojkowice
- Świeżak
3.5 tys- nie warte swojej ceny
oczywiuscie sa tansze, ale ja mowie o zadbanym ktory moze kosztowac nawet do 4 tys zl
lepiej troche dozbierac i kupic rs

lepiej troche dozbierac i kupic rs

- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
Tylko , że suzuki to 80 , a aprilia 50 więc jak seryjna 50 może mieć lepsze osiągi od seryjnej 80 Question Twisted Evil
Normalnie

RG 80- brzydal
Fakt - seryjnie brzydal. Otwórz sobie jakieś zdjęcie suzu rg80 (np to (otwórz link) i rób co mówię:
Wyobraź sobie, że zdejmujesz czaszkę, która połączona jest z owiewkami zakrywającymi częściowo silnik. W miejsce owej czaszki wstawiasz czaszkę od innego modelu suzu (jakąś fajną

Co tu jeszcze jest brzydkiego? Tłumik i felgi. Tak więc czacha, owiewki, tłumik i felgi to najgorszy wydatek i najbrzydsze rzeczy. Ceny wymiany tego niestety Ci nie podam, bo się nie orientuję. Reszta "brzydoty" kryje się jeszcze w migaczach i reszcie światełek, czasem także i siedzenie nie świeci. To byłoby tyle tematem wyglądu. Więc jeśli możesz włożyć w moto jeszcze parę groszy, to wizualnie RG 80 możesz całkiem nieźle podrasować.
Albo tak jak wspomniał kolega: tańszy i równie efektowny sposób, jakim jest rozebranie i lekka przeróbka rg na street fightera.
Nad kupnem rg80 sam się zastanawiam

rs 50- jest ładna i mozna ztuningowac silnik
A w rg nie można tuningować silnika?

do RG nie ma części
Z tego co się orientuję, to jest całkiem niezły dostęp do częsci do rg80, bo to jest jeden z najsławniejszych moto o niskiej pojemności. Właściwie to rg 80 i yamaha dt 80 to chyba najsławniejsze i najpraktyczniejsze w swej klasie sprzęty, co zawdzięczają bezawaryjności i dobrym osiągom.
Ostatnio edytowano 22/5/2007, 21:43 przez CoNeR, łącznie edytowano 1 raz
-
CoNeR - Świeżak
pawlak200192 napisał(a):do RG nie ma części
Uderz się mocno w głowę bo nie wiesz co gadasz.....

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
ja bym ci radził jakomś podrasowana aprile
http://allegro.pl/item357443946_aprilia ... i_nsr.html
zobacz sobie to
a ja bym radzil edytowac posty i pisac w wordzie zeby bledy sprawdzalo... kravec
http://allegro.pl/item357443946_aprilia ... i_nsr.html
zobacz sobie to
a ja bym radzil edytowac posty i pisac w wordzie zeby bledy sprawdzalo... kravec
- kudlik
- Świeżak
sarzo9 napisał(a):was wszystkich powaliło
suzuki rg80 dużu ładniejszy od aprilli
sam mam i wiem co mówie
Dobra kolego umówmy się że jednemu się podoba to a drugiemu tamto i to że masz i "wiesz co mówisz" nie dodaje piękności temu moto, bo jak ktoś nawet nie ma to może bez problemu sprawdzić jak wygląda i ocenić..
A co do tematu to krótko- RS

-
Movi - Moderator
no nie ukrywajmy aprilla jest ładniejsza. Suzuki jest o wiele starsze ale nie lubie włoskich motorów wiec pewnie bym kupił rg80 i niewiem czy aprillka ma szanse z zadbanym rg 

- ilovemaluch
- Świeżak
tak jak większość kolegów z Forum myślę żę najlepszym wyborem będzie właśnie aprilia
1. Części
2 wygląd
3.wygoda z jazdy (jest więkasz bo jeździłem tym suzuki u kumpla =SZAJS)
PoZdRo!!!

1. Części
2 wygląd
3.wygoda z jazdy (jest więkasz bo jeździłem tym suzuki u kumpla =SZAJS)
PoZdRo!!!
Gilera Runner 50 Sp
:D...i jazda !!! | | | | http://pl.youtube.com/watch?v=R77pnBZuIL8 -----> Mój sprzęcik
:D (to moj pierwszy filmik)

-
micza123 - Świeżak
-
marcin33331 - Świeżak
Bierz Aprille
1. Łaniesza
2. popularniejsza
3. łatwo dostępne części
a rg to brzydal to co że ma większą pojemność zawsze istnieje takie coś jak tuning ale osobiście sądzę że jak na pierwszego ścigacza to wystarczy ci 50. Pozdro!
1. Łaniesza
2. popularniejsza
3. łatwo dostępne części
a rg to brzydal to co że ma większą pojemność zawsze istnieje takie coś jak tuning ale osobiście sądzę że jak na pierwszego ścigacza to wystarczy ci 50. Pozdro!
- adam987
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm