yamaha yz 250 proglem
• Strona 1 z 1
yamaha yz 250 proglem
Witam wszystkich mam proglem z yamaszka yz 250 proglem polega na przerywaniu .. bo gdy chce jej dodac gazu to niechce sie zabradzow wkrecac na obroty tylko przerywa i nieraz ja ja odpalam to strzeli z tumika... a i jeszcze cos moze to sie dzieje dlatego bo gdy patrzalem stan oleju to lecialo mleko..
- pinas6
- Świeżak
poszła ci pompa wody. do wymiany uszczelniacze i łozyska na pompie.
co do przerywania przyczyn moze byc kilka - padnieta swieca, zasyfiony gaźnik, filtr powietrza. albo konczy sie tłok
co do przerywania przyczyn moze byc kilka - padnieta swieca, zasyfiony gaźnik, filtr powietrza. albo konczy sie tłok
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
który to rok YZtki ?
niby jak panie senku może sie tak dziać <wow>, że woda w 2T idąca na tłok ( uszczelka pod głowica/ pęknięty cylek) dostaje się do oleju czyli skrzyni biegów oO pierwszo słyszę o czymś takim w 2T, moze rozjaśnisz co nieco ?
niby jak panie senku może sie tak dziać <wow>, że woda w 2T idąca na tłok ( uszczelka pod głowica/ pęknięty cylek) dostaje się do oleju czyli skrzyni biegów oO pierwszo słyszę o czymś takim w 2T, moze rozjaśnisz co nieco ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości