Suomy Vandal - kask tylko sportowy?
• Strona 1 z 1
Suomy Vandal - kask tylko sportowy?
Witam koleżanki i kolegów
mam pytanie do fachowców/praktyków o kask Suomy Vandal i jego charakterystykę.
Jego opis to kask zaprojektowany specjalnie z myślą o zawodnikach, czyli kask typowo sportowy.
Takiego nie potrzebuję.Czy rzeczywiście jestto kas sportowy? Czy użytkowanie go do codziennego śmiagania
po mieście i wypadów poza nie będzie zbyt męczące i niewygodne?
Planuję zakup, ceny są obecnie bardzo atrakcyjne,ale z chęcią poznam Wasze opinie, bo nie chciałbym
dokonać zakupu nie do końca trafionego.
z góry wielkie dzięki za merytoryczne odpowiedzi.
pzdr
corsair

mam pytanie do fachowców/praktyków o kask Suomy Vandal i jego charakterystykę.
Jego opis to kask zaprojektowany specjalnie z myślą o zawodnikach, czyli kask typowo sportowy.
Takiego nie potrzebuję.Czy rzeczywiście jestto kas sportowy? Czy użytkowanie go do codziennego śmiagania
po mieście i wypadów poza nie będzie zbyt męczące i niewygodne?
Planuję zakup, ceny są obecnie bardzo atrakcyjne,ale z chęcią poznam Wasze opinie, bo nie chciałbym
dokonać zakupu nie do końca trafionego.
z góry wielkie dzięki za merytoryczne odpowiedzi.
pzdr
corsair
- corsair
- Świeżak
Kupuj i nie zastanawiaj się nad pierdołami. Będzie wygodny i nie będziesz się w nim męczył. Niechce mi się uzasadniać.
-
tomek_gda - Świeżak
fajny kask ale obecnie model apex jest ok 200 zł tanszy od Vandala. Pozatym nie kupuj go przez neta, sam chcialem suomy ale jak przymierzylem w IM to masakra, nic mi w glowie nie pasowalo. takze najpierw zmierz i kupuj smialo
- relakzstyle
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości