Piaggio mp3 125
• Strona 1 z 1
Piaggio mp3 125
Witam,mam piaggio mp3 125 zrobiłem nim kilka KM i powstał problem.
Gdy włączam zapłon włącza się piszczenie tak jak się odblokowuje zawieszenie
tylko jest on ciągły niemożna w tedy dodać gazy ani odblokować zawieszenia.
Nie reaguje w siedzeniu czujnik nacisku cały czas świeci i piszczy.
Proszę o pomoc nie mam czym teraz dojeżdżać do pracy.
Gdy włączam zapłon włącza się piszczenie tak jak się odblokowuje zawieszenie
tylko jest on ciągły niemożna w tedy dodać gazy ani odblokować zawieszenia.
Nie reaguje w siedzeniu czujnik nacisku cały czas świeci i piszczy.
Proszę o pomoc nie mam czym teraz dojeżdżać do pracy.
- artur1109
- Świeżak
witam
Kolego mam pytanko. Troche już minęło napewno czasu ale czy doszedłeś wtedy co było nie tak z tą blokadą zawieszenia?
Gdyż u mnie ostatnio właśnie taki sam problem się pojawił. Zablokowałem w garażu na noc a rano już nie chce odblokować i stoi sztywno, na obroty też się nie wkręca, tylko do 2000 obr/min.
Kolego mam pytanko. Troche już minęło napewno czasu ale czy doszedłeś wtedy co było nie tak z tą blokadą zawieszenia?
Gdyż u mnie ostatnio właśnie taki sam problem się pojawił. Zablokowałem w garażu na noc a rano już nie chce odblokować i stoi sztywno, na obroty też się nie wkręca, tylko do 2000 obr/min.
- yatom
- Świeżak
Wszystkie czujniki poczyszczone (raczej), masa też wyczyszczona i ciągle to samo.
Blokuje bez problemu a już nie chce odblokować. Jeśli ręcznie odblokuje tą małą śrubeczką przy silniku pompy to jest ok ale ponowne zablokowanie przyciskiem i od nowa to samo, blokada nie chce puścić.
POMOCY !!!!
Blokuje bez problemu a już nie chce odblokować. Jeśli ręcznie odblokuje tą małą śrubeczką przy silniku pompy to jest ok ale ponowne zablokowanie przyciskiem i od nowa to samo, blokada nie chce puścić.
POMOCY !!!!
- yatom
- Świeżak
Napisz jeszcze z trzy posty o tej samej tresci i kazdy w niewlasciwym dziale - gwarantuje sukces...
BTTT: Silnik blokady dziala? Ograniczniki koncowe podaja wlasciwy sygnal? Masz wystarczajaca plynu w hydraulice?
Wpisz w google "mp3 roll lock" - wyskakuje masa informacji.
I sprobuj z forum dedykotanym do MP3 - tutaj pewnie nikt jeszcze w tym nie grzebal.
BTTT: Silnik blokady dziala? Ograniczniki koncowe podaja wlasciwy sygnal? Masz wystarczajaca plynu w hydraulice?
Wpisz w google "mp3 roll lock" - wyskakuje masa informacji.
I sprobuj z forum dedykotanym do MP3 - tutaj pewnie nikt jeszcze w tym nie grzebal.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości