Yamaha WR 400. Ciężko odpala i ...
• Strona 1 z 1
Yamaha WR 400. Ciężko odpala i ...
Witam.
Tak jak w temacie Yamaha Wr 400 ciężko odpala kiedy silnik jest zimny. Kiedy ciepły pali od kopa. Kolejnym problemem jest to, że kiedy stoi na bocznej nóżce, ma niższe obroty, kiedy przechyli się do pionu wchodzi na wyższe.
Dodam, że gaźnik jest wyczyszczony, filtr czysty, nowa świeca,wymieniony łańcuszek rozrządu, wyregulowane zawory.
ProszÄ™ o pomoc
Pozdrawiam.
Tak jak w temacie Yamaha Wr 400 ciężko odpala kiedy silnik jest zimny. Kiedy ciepły pali od kopa. Kolejnym problemem jest to, że kiedy stoi na bocznej nóżce, ma niższe obroty, kiedy przechyli się do pionu wchodzi na wyższe.
Dodam, że gaźnik jest wyczyszczony, filtr czysty, nowa świeca,wymieniony łańcuszek rozrządu, wyregulowane zawory.
ProszÄ™ o pomoc

Pozdrawiam.
- kacper93
- Świeżak
hmm moze masz zły poziom w komorze pływakowej,, choc nie wiem jakie to ma znaczenie xd u mnie np jak sie przechyli na stopce ( a stopke mam wyrobioną i lezy dosyc mocno na boku) to mi aż paliwko cieknie jak nie jest odpalony. jak jedziesz nie dusi go jak ostro gaz odkręcasz ? a co do odpalania zerknij na luzy zaworowe
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości