Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Suzuki GSX-R 1000 2012 - szału nie ma
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Suzuki GSX-R 1000 2012 - szału nie ma

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 26/10/2011, 14:33

Nadal uważam że najlepszym litrem jest BMW S1000RR, Co do Paginale? Pewnie cena bedzie taka że można za nia bedzie kupić dwa takie gsxr-y. Fajnie że znowu jest jeden wydech ;) Fakt faktem suzuki bedzie zamiatac ogon w testach.<br><hr>Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/10/2011, 14:37

Komentatorzy napisał(a):jak sobie Suzuki poradzi? - a no jak zwykle, ceną.<br><hr>emka<br>
Komentatorzy napisał(a):pojechałeś po bandzie :D pękam ze smiechu ale masz racje ! Jak narazie kroku europejskim motocyklom dotrzymuje tylko zx10r. Dobra R1 skonczyła się na Rn09, dobry gixx skonczył się na K6, Honda zawsze była w tyle chociaż jeździ się nią świetnie (bo jest stworzona do jazdy po drodze) ale te ostatnie problemy z pożeraniem oleju to coś smiesznego. A kawasaki jak ruszło w 2004 z nowym bikiem to trwa na górze do tej pory, i to mnie cieszy. Na wiosne poluje na Igen bo jest tak mocarny że aż sie tego boje. <br><hr>pękła mi rama.<br>
Dobrze gadasz. Piwo dla ciebie...<br><hr>Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/10/2011, 14:37

Komentatorzy napisał(a):jak sobie Suzuki poradzi? - a no jak zwykle, ceną.<br><hr>emka<br>
Komentatorzy napisał(a):pojechałeś po bandzie :D pękam ze smiechu ale masz racje ! Jak narazie kroku europejskim motocyklom dotrzymuje tylko zx10r. Dobra R1 skonczyła się na Rn09, dobry gixx skonczył się na K6, Honda zawsze była w tyle chociaż jeździ się nią świetnie (bo jest stworzona do jazdy po drodze) ale te ostatnie problemy z pożeraniem oleju to coś smiesznego. A kawasaki jak ruszło w 2004 z nowym bikiem to trwa na górze do tej pory, i to mnie cieszy. Na wiosne poluje na Igen bo jest tak mocarny że aż sie tego boje. <br><hr>pękła mi rama.<br>
Dobrze gadasz. Piwo dla ciebie...<br><hr>Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê